Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość room service..................

jak to jest? inny punkt widzenia

Polecane posty

Witam! Pytanie kieruje do osob, ktore zostawily swoja/swojego partnerke/partnera- jak to bylo z Wami? mozecie podac... ale wazniejsze sa dla mnie tutaj bardziej Wasze uczucia-jak sie czuliscie?mysleliscie czesto o partenrze, ktorego porzuciliscie? utrzymywaliscie z nimi kontakt? zastanawialiscie co robi?co czuje? moze byliscie zazdrosni?nie mysleliscie o powrocie? Pytam bo kazdy moj zwiazek (az 2:P) zakonczyly sie tak ze ja nigdy nie bylam po drugiej stronie...pierwszy on zostawil, drugi wspolna decyzja. pozdrawiam

eh no tak pewnie nei bylo sie w takiej sytuacj:)

Gość Zdzichu z Bytomia
Nie pozwalam by mnie ktoś zostawił...rzucam po tygodniu...

heh i pewnie jestes z tego dumny?

Gość ja zakończyłam trzy związki
jeden kilkuletni i dwa znacznie krótsze. Za każdym razem były trudne rozmowy, chwile zwątpienia we własne decyzje i poczucie winy, że kogoś krzywdzę

Gość wegy
mialam tak 2 razy.mnie trudno bylo uwolnic sie od bylych bo mimo tego,ze oznaki wypalenia byly od dawna,bylo juz nijako,probowalam o tym rozmwiac,to w momencie gdy doszlo do finalnej rozmowy nie wierzyli,a poznie zyc mi nie dali.mnie tez zostawiono.nie fajnie raczej sie czulam>

ja odeszlam po ponad 6 latach, czasami o nim mysle,ale to bardziej pod katem czy wszystko z nim ok,bo wiem ze bardzo zranilam :(

Gość wegy
zanim roztalam sie z moimi partnerami balam sie ze bede tego zalowac>ale tak nie bylo.zamykalam drzwi i nie zalowalam.wlasciwie poczulam sie wolna.

ale jak sadze dlugo sie nie rozpamietuje raczej bedac na tej pozycji. mnie jak zostawil to tez bylo ciezko-ale ze wzgledu na wiek i dojrzalosc chyba nawet szybko przeszlo:) a drugie rozstanie to zdecydowanie inne-trudne rozmowy, ktore daly obojgu wyzwolenie.

dodam tylko ze czasami gadamy przez tel, nie widujemy sie bo on zostal za granica a ja wrocilam do kraju,nie tesknie i nie zaluje, to jest najtrafniejsza decyzja jak do tej pory w moim zyciu, pozdr

ja zakończyłam 2 razy na 2 możliwe czasami myślę, że t kwestia uporu, przerostu dumy i awersji do niezdecydowania i bylejakości co czułam... hm 1. poczucie odpowiedzialności za drugą osobę, poczucie winy, chęć oderwania się całkowicie od wszystkiego, odcięcia zupełnego od eks partnera i jednocześnie niemożność takiego zachowania, strach [groził samobójstwem] 2. żadnego poczucia winy i odpowiedzialności, żal, chęć zapomnienia

Gość kolomotywa
po 3 lata bycia i rzucenia poczułam straszną ulgę, jestem teraz najszczęsliwsza i gówno mnie tamten obchodzi. Poblokowaliśmy się na wszystkie mozliwe sposoby. Z tym mi doooobrzee

a panowie sie nie wypowiedza?