Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

znalazlam cos pieknego...

Polecane posty

dzieki za podnoszenie topiku pomaranczo, dzieki temu byc moze wiecej ludzi poslucha tego utworu, a naprawde warto. :)

Gość m fb
wszyscy jak widać cie w dupie mają jak i twoje topy kończące się na góra 2 str. :D

Gość jusaa
a ja własnie przesłuchałam i podoba mi się:)

Gość czerwona jak wino
hmm, nie mój typ muzyki, ale może być. ; dd m fb :O

Gość wioletta z warszawy
Czas po czasie Gdy leżę w łóżku, słysząc bicie zegara Wtedy myślę o Tobie Złapany w kręgu niejasność To nic nowego Wspomnienia z przeszłości w pogodną noc Zostają za mną Bagaż pełen wspomnień Po czasie… Czasami malujesz mnie Idę zbyt daleko przed Tobą Wołasz mnie, Ja nie słyszę Co zamierzasz powiedzieć Mówisz idź powoli Pozostaję tuż za Tobą Druga szansa na rozwinięcie się Gdy zabłądzisz wtedy spójrz a znajdziesz mnie O każdej porze Gdy upadniesz, pomogę Ci wstać, będę czekać O każdej porze // x 2 Spojrzenie stało się wyblakłe i pełne ciemności Powraca do szarości Patrząc w okno zastanawiam się Czy z Tobą wszystko w porządku Sekrety skradzione z głębokiego wnętrza Bicie słyszane poza czasem Gdy zabłądzisz wtedy spójrz a znajdziesz mnie O każdej porze Gdy upadniesz, pomogę Ci wstać, będę czekać O każdej porze Mówisz idź powoli Pozostaję tuż za Tobą Druga szansa na rozwinięcie się Gdy zabłądzisz wtedy spójrz a znajdziesz mnie O każdej porze Gdy upadniesz, pomogę Ci wstać, będę czekać O każdej porze // x 2 O każdej porze O każdej porze O każdej porze