Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jussaa

muzyka do prezentacji

Polecane posty

Gość jussaa

Mój fotograf ma mi przygotować prezentację multimedialną ze ślubu,sama muszę wybrać muzykę.Mam kilka pomysłów ale są to oklepane utwory. Może znacie jakieś fajne piosenki,najlepiej instrumentalne (chociaż z delikatnym wokalem tez może być)?

Gość to co lubisz
A nie masz jakichs ulubionych, ukochanych piosenek? Moi znajomi ostatnio robili coś takiego i powybierali swoje ulubione kawałki, zazwyczaj rockowe i wyszło super! Mają prezentację podzieloną na częście: przygotowania, ceremonia, wesele i plener. I tak np. do ceremonii wybrali sobie "Beautiful day" U2, do wesela natomiast fajne, mocne rockowe kawałki itp.

Gość sdf
nasza plytka jest w tonacji romantycznej,np skrot calej plyty wszystkich momentow mamy pod High Hopes. wyszlo cudnie! sa tez szybsze momenty np wejscie tortu czy samo rozpoczecie plyty. ale to zalezy jakie wam klimaty odpowiadaja. ja postawilam na romantyzm :)

Gość jussaa
dzięki za rady.Niestety muzyka której słucham nie nadaje się do takich prezentacji:) Chciałabym coś klimatycznego,kilka kawałków Enya mi sie podoba ale nie zrobię prezentacji tylko z jej utworami,może znacie coś w podobnych klimatach?

Gość sdf
hm Enya fajna.. Celine Dion? muzyka filmowa z Duma i uprzedzenie? z Ksieznej? High Hopes? to byly moje opcje :)

Gość anabelllll
Joanna Zagdańska "Rękawiczki" Stachurski "Z każdym twym oddechem" Farba "Chcę tu zostać" Lady Punk "Zawsze tam gdzie ty"

Gość jusaaa
Dzięki annabelll ale utwory które podałaś ani nie są instrumentalne ani z delikatnym wokalem (a już na pewno nie klimatyczne wg mnie):) muszę chyba poszukać w muzyce filmowej..

Gość Adek356
a jak z opłatami? chyba jakaś licencja jest do tych piosenek. może warto sprawdzić jakiś bank muzyki przykładowo http://www.front-music.pl/ albo coś w tym stylu. na pewno będzie w 100% legalnie