Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka ja marzycielka

Zazdroszczę innym

Polecane posty

Gość taka ja marzycielka

Czasem zastanawiam się jak by się moje życie potoczyło gdyby zmienić kilka rzeczy i cofnąć czas,choć nie żałuję teraźniejszości,ale zazdroszczę innym fajnej pracy,mieszkania,jeśli mają swoje,kochającej rodziny,pieniędzy itp.

Jak dla mnie obserwującej do do ciebie....:):):) a co do zazdrości....uczucie ludzkie:)nie ma sie co wstydzić ani rozmyslac co by było gdyby.....trzeba walić do przodu!!!!!!!!!Będzie lepiej!!!!!!!!!!

Gość nie ten kraj jest taki
dzięki takim jak ty jak ja cie suko nie lubie i mam 100% pewnosc ze jestes z polski. to wlasnie ta cech powoduje z ten kraj jest taki jaki jest. bo ludzi sa jacy sa. zazdrosni. giń sukooooooooo!

Gość a czemóż ty taki
do jak ja cie suko nie lubie sam jestes z Polski i dzięki tobie kraj jest jaki jest zazdrościsz???że ktoś ma marzenia?A ty jesteś przesiąknięty nienawiścią do szpiku kości!!!!

Gość taka ja marzycielka
jak ja cię suko nie lubię bo mnie zycie tak nauczylo. nikomu niczego nie zazdroszcze. i nie trawie jak ktos czegos zazdroscie innym. nie interesuja mnie marzenia innych i nie dziele sie sowimi. chcesz miec to zapie**alaj. poprostu nie trawie jak ktos mi mowi ze czegos mi zazdrosci, nie majac pojecia ile mnie to kosztowalo. tylko od razu sobie zaklada, ze moze ktos dal, pomogl, usralo sie itp. i ten kraj wlasnie taki jest. 'ja nie musze miec. ale wk**wia mnie ze on ma' -motto tego narodu ;/ Po pierwsze nie ubliżaj mi,bo nic ci nie zrobiłam Po drugie czytałeś mój post,więc powinieneś wiedzieć,co napisałam,że gdyby cofnąć czas i zmienić kilka rzeczy może byłoby inaczej za marzenia nikogo nie powinno się tak traktować,a moje zazdroszczę jest taką metaforą,że mogłam mieć lepiej w życiu,a nie mam z różnych powodów.Więc proszę nie oceniaj mnie w ten sposób bo mnie nie znasz,a już zmieszałeś mnie z błotem!!! A ty myślisz,że mi życiu łatwo było!!! Zapierdalam od 16 roku życia!!!

Gość no to zes mu dogadala

W mordę :D Ja też czasem zazdroszczę, co nie oznacza, że komuś źle życzę. Swojego życia nie zmieniłabym chyba, z jednym wyjątkiem... Więc bez przesady. Zazdrość to nie zawiść.