Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamka na maxa

Jest zonaty a mimo to.....................

Polecane posty

Gość zalamka na maxa

Streszcze sie :). Bylismy razem 6 lat, zareczylismy sie ale ja zerwalam zareczyny (wydawalo mi sie, ze jestem za mloda). Urwalismy kontakt. Rok po naszym rozstaniu on dzwoni do mnie i informuje mnie, że sie ozenil. Zabolalo mnie to strasznie ale coz wiem, ze nie rozbija sie malzenstwa, taka byla jego decyzja. Od tamtego momentu co jakis czas do mnie dzwoni (nie odbieram), pisze (nie odpisuje), prosi o spotkanie, pyta sie co u mnie ,czy mam kogos itd. Jest zonaty juz 5 lat. Dlaczego On mi to robi ? :( Dlaczego nie pozwoli mi o sobie zapomniec ? :(

Zmień numer telefonu, miejsce zamieszkania (o ile to drugie możliwe). Dlaczego nie pozwolisz mu o sobie zapomnieć? :)

Gość taka sobie jedn ania
bo wciaz Cie kocha lub ma sentyment do zwiazku z Toba, jednak jest juz zonaty i dobrze robisz, ze nie odpowiadasz na jego telefony i sms-y

Gość zalamka na maxa
Oczywiscie, ze numer tel. zmienialam (zawsze ktos ze znajomych podal nowy), wyjechalam nawet do niemiec a on i tak mnie znalazl :(. Przez NK oczywiscie mimo, ze nie mam go w znajomych i nie jestem dostepna w wyszukiwarce :(. Przez moich znajomych mnie znalazl.

No cóż.. pozostaje przesortować też znajomych. Wiem, że nie tego oczekujesz ale ja sobie nie wyobraam, by ktoś z moich znajomych podawał bez mojej zgody numer komukolwiek innemu. Czy to nasz wspólny znajomy, czy mój były, czy nawet kuzynka.Może po prostu każdemu z osobna podając nowy nr zaznacz wyraźnie, by nie przekazywali numeru dalej a w szczególności panu x?Kocha nie kocha, szczeniak i tyle. po cio się żenił? Unieszczęśliwienie jednej to mu mało?

Gość zalamka na maxa
Jak moze mnie nadal kochac skoro ozenil sie z inna :( Dla mnie to jest oczywiste, ze az tak wazna dla niego nie bylam. Chce zeby byl szczesliwy w zwiazku i dlatego nie chce utrzymywac z nim kontaktu. Myslalam juz zeby napisac jakiegos maila do jego zony ale nie chce jej burzyc szczescia (moze go kocha) i jeszcze pomysli, ze specjalnie chce rozbic jej zwiazek.

Gość zalamka na maxa
A co jest najgorsze to to, ze napisal mi jakis rok temu, ze dziecko chce miec tylko ze mna. Straszne :( Jak My kobiety kiedykolwiek zrozumiemy facetow to swiat bedzie szczesliwszy :(

Gość Niedługo już
Ach, ci mężczyźni...prawie wszyscy podobni...

Gość zupapomidorowa.
Pewnie się chciał ożenić żeby się ożenić, nieważne, z kim. Teraz widzi, że zrobił błąd. Fakt, powiedz znajomym, że nie chcesz o nim słyszeć, etc, niech wezmą pod uwagę, że niekoniecznie chcesz się z nim zadawać.

Gość stokrotaania
Moim zdaniem powinnaś mu wyraźnie zasygnalizować, że ma obrączkę na palcu ;)

Gość zalamka na maxa
Hej :) Moze dzisiaj ktos jeszcze pomoze mi zrozumiec jego zachowanie :(

Gość zalamka na maxa
Moze Panowie spojrza na to meskim okiem.

Gość zalamka na maxa
Prosze........................

Gość rok po waszym
rozstaniu dzwoni i mówi że wziął ślub, od tamtego momentu co jakiś czas się odzywa itp i jest żonaty już 5 lat? to od 5 lat do ciebie dzwoni, pisze a ty nie odbierasz?:D cierpliwy koleś:D

Gość KUBUSSSS
moze zrob tak: napisz do niego z innego numeru, wcielajacsie w swojego faceta, zeby sie odpierdolil od jego dziewczyny, powinno byc skuteczne

Gość zalamka na maxa
Nie jest tak, ze przez 5 lat codziennie sie jakos odzywa. Robi to co jakis czas, co kilka miesiecy. Chyba tym razem mu odpisze i wbije mu do lba, ze jest zonaty i trzeba byc odpowiedzialnym do podjetych decyzji.

Gość zalamka na maxa
KUBUSSSS - to jest jakis pomysl ale ja jestem juz za dorosla, zeby bawic sie w takie podchody. Napisze wprost (odpisujac na jego wiadomosc), zrobie to przez NK. Moze wtedy zrozumie :(

Gość a nie lepiej go
wprost zapytać czemu chce się kontaktować ?

Gość rybka na drzewie
ależ to jest proste czego on chce. Chce mieć żonę i Ciebie. Ciebie, bo mógłby sobie z Tobą .... tego tamtego czując się w pełni bezpieczny, że go nie zdradzisz przed żoną. Wie że go kochasz i ma nadzieję, ze polecisz na niego i taki układ. Cwaniaczek.

Gość Drogie BABY
to jest przykład na to, że jak facet kocha to kocha tylko jeden RAZ !!! Nawet jak mówią Wam, że was kochają to nie jest prawda :). A później taka jedna, druga, trzecia................skaczą do góry z radości, że wychodzicie za mą, hahahahahaha. Zawsze sprawdzajcie czy kochał swoją byłą bo my faceci oświadczamy się zawsze pod presją ale nie robimy tego z miłości. No chyba, ze się zakochamy to wtedy pragniemy być z tą jedyną i sami od siebie, się oświadczamy :). A jak nasza miłość odmówi, odejdzie to bierzemy jakąś kurke domową bo tak wypada. Ale i tak zawsze i w każdej pozycji myślimy o swojej pierwszej, jedynej miłości. Facet kocha tylko RAZ !!!!!!!!!!!!!!! AMEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zalamka na maxa
rybka na drzewie - wiesz, ze nie raz przechodzily mi takie mysli, ze chce zrobic ze mnie kochanke :(. Smutne to jest, zwlaszcz, ze pamieta sie wspolne chwile 6lat spedzonych razem :(. On zawsze bedzie kims waznym dla mnie ale nigdy nie bede jego kochanka. Nigdy!!! Mam zbyt duzo szacunku do samej siebie i nie bede dla niego ta druga. Nie chcial, zebym byla ta jedna jedyna na zycie to nie, jego wybor :(

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
Może doszedł do wniosku, że popełnił błąd poślubiając tamtą kobietę. Może to ona pomogła mu zrozumieć jak bardzo kocha Ciebie. Istnieje niebezpieczeństwo, że Twoja osoba jest wykoloryzowana w jego oczach, że pamięta tylko te dobre momenty. Coś w końcu musiało się stać skoro nie jesteście razem. Ale to, że jego zona tkwi w tym związku i nie wie jakie są jego prawdziwe uczucia, też nie jest w porządku.

Gość To daj mu warunek
i powiedz, ze bedziesz z nim jak wezmie rozwod. Jako facet powiem jedno, ze jezeli naprawde jestes dla niego taka wazna to zrobi to natychmiast. Moze on tego od ciebie oczekuje, bo chlopa czasami trzeba popchnac do przodu jak dziecko :)

Gość zalamka na maxa
mmmmmmmmmmmmmmm - swieta prawda. On nie jest w porzadku zarowno do swojej zony jak i do mnie :(

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
Z drugiej strony faceci to tchórze, on nie podejmie decyzji o odejsciu, jeśli nie będzie pewien, że Ty go nie zechcesz. Oni zawsze zanim odejdą układają sobie sytuację tak, żeby tylko żaden z nich nie był sam. Z kwiatka a kwietek. A ponieważ w tamtym małżeństwie ( jak wnioskuję ) nie ma jeszcze dzieci, i pewnie kredytu też nie ma, to on tylko czeka na Twój znak. Ale w zyciu bywa tak, że jak już by dowiedział się, że Ty go chcesz i by trochę ochłonął to stałabyś się jego klasyczną kochanką. Bo to najwygodniejsza sytuacja. Nie narażasz się w oczach znajomych i rodziny tym, że zostawiłeś żonę a przy okazji masz swoje marzenie - kochankę. A taka kochanka przez to, że nielegalna-kręci jeszcze bardziej, do póki o wszystkim nie dowie się żona. Wtedy on wraca ze skulonym ogonem do domu i błaga o przebaczenie tą która stała się jego żoną....taka sobie klasyka

Gość zalamka na maxa
A moze powinnam poinformowac o tym fakcie jego zone ? Przekopiowac wszystkie maile (tel sie nie da) i wyslac. Co o tym sadzicie ?

Gość zabawa w kotka i myszkę
a mi się wydaje że Ty w głębi duszy pragniesz tego kontaktu, chcesz tych smsów,telefonów itd tylko zastanów się do czego to Cię doprowadzi do niczego dobrego...,hipotez po co on to robi może być wiele-może rzeczywiście zrozumiał ze jesteś miłością jego życia, ale może też to robić od dla zabawy,wyczuwa że masz do niego jakąś tam słabość i robi to dla podwyższenia swojego ego(w ten sposób gdybać można w nieskończoność).Dla mnie najlepszym rozwiązaniem jest poważna rozmowa dwojga dorosłych ludzi-albo podejmiecie decyzję o tym że chcecie być razem i niech bierze rozwód albo przerwijcie ten kontakt raz i na zawsze.

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
Ale informując żonę uderzasz bezpośrednio w nią, w jej cierpienie. Znając zycie, ona i tak mu wybaczy tyle tylko, że będzie nieszczęśliwa. Tzn jest jedno rozwiązanie, ale wymaga nieprawdopodobnej odwagi od Ciebie. :D Mogłabyś pójść do nich do domu i przy nim i przy niej powiedzieć o tym co się dzieje. Wtedy poznałabyś jego prawdziwe intencje, bo jeśli by się przy niej wyparł, tzn. że chciał Cię na kochankę, a jeśli przyznałby się do tego co się dzieje tzn. że jest uczciwym facetem, który Cię kocha. No ja nie załatwiałabym tego osobno, tylko postawiłabym pod ścianą ją i jego żeby wyjaśnić sytuację :)