Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buhahahahahahahahahahahahaaaaa

sierściuch D

Polecane posty

ktoś w ogóle lubi koteczka19833 (tzw. sierściucha)? pisze na tylu tematach, naprawdę wszędzie ją akceptujecie? radzi nowym mamuśkom, nigdy dobrze... lubicie ją? zapraszam do dyskusji

Gość bliklik
koteczek tu jeszcze buszuje?????????...a to siersciuch, myslałam ze sie wyniosla z lipcówkami idiotkami na prywatne forum... siersciuchu..kici kici gdzies jest???????????????

Gość nununununununununu
nie widzialam jej,gdzie buszuje?

ja tylko pytam czy ktoś ją w ogóle lubi.... bo uczepiła się wrześniówek, pomimo że miała termin sierpniowy i urodziła w pierwszych dniach sierpnia... obraziła się, zarzekała że już nie wróci i skubana wróciła. nie rozumie że jej nikt tam nie lubi? może ktoś ją przejmie, przygarnie, ktoś kto ją zechce? zabierzcie ją z wrześniówek bo nam ręce opadają.... ;p

Gość bliklik
lipcówki ja uwielbiają...chociaż co ona kuźwa robi na wrzesniu i lipcu jak urodziła w SIERPNIU???????????????????? a najfajniejsze jest jak siersciuch pisze "chcem"...buhahahahahahah

bo wszędzie musi wcisnąć swój wścibski nos. wszystko wie najlepiej i szuka potwierdzenia tego że jest taka zajebista. a działa ludziom na nerwy jak nikt inny. już się zarzekała że nie wróci skoro jej nie lubimy ale wróciła. jak pieprzona Lessie - co zawsze wraca............ :P:P:P sierściuchu won stąd!