Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dasghgdashgdssdsad

Do dziewczyn ... !!!

Polecane posty

Gość dasghgdashgdssdsad

No więc ... Od paru dni spóźnia mi się okres, a zamiast niego dostałam plamienia. Zawsze był dośc obfity. Oprócz tego bolą mnie jajniki, nerki, dosłownie cały dół brzucha. Nie bolą mnie piersi, ale ogólnie czuje się słabo. Uprawialiśmy petting z chłopakiem, ale w sumie nie przypominam sobie aby doszło do sytuacji, żeby miał sperme na rękach, poza tym nie wkładał mi palców do pochwy, ale i tak bardzo się boję, że jakimś cudem doszło do zapłodnienia. Robiłam test ciążowy, zgodnie z instrukcją z porannego moczu, po terminie ostatniej miesiączki. Wyszedł negatywny, jednak wiem, że takie testy nie są w 100% wiarygodne. Oczywiście w poniedziałek idę do ginekologa, jednak bardzo się stresuję. Dodam, że ostatni miesiąc był dla mnie bardzo stresujący ... ale nigdy nie zdarzyło mi się mieć problemów z miesiączką od stresu, czy innych czynników na tle nerwowym ... Chyba zwariuję :(

Gość smiac sie czy plakac
szok szok szok dziewczyno co ty masz 12 lat ?

Gość sdhaisdhasdasdas
Już znam twoją opinię na ten temat

Gość ahdiashdiasyhdhasdasd
Nie, nie mam 12 lat. Po prostu bardzo się martwię, że jeśli jednak miał spermę na rękach to mogło dojść w jakiś sposób do zapłodnienia ... Niby niedorzeczne, ale jednak różne przypadki się zdarzają ... Co o tym sądzicie ?