Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewik69

Sarnina

Polecane posty

Gość ewik69

Witam. Mam dziś przyrządzać sarninę i nie wiem kiedy można ją solić (niektóre mięsa twardnieją jak je się za wcześnie posoli). I wogule może macie jakieś sposoby na przyprawienie sarniny, żeby była smaczna:) Z góry dziękuję za odpowiedź:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ło matko i córko
Ja w ogóle można jeść takie rzeczY???? Ludziom się w dupach przewraca i nie wiedzą już jak wydziwiać :O weź se jeszcze gołębia na balkonie upoluj :O i psa z podwórka, idealnie pasuje do sarniny

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość co się dziwisz
na śląsku do nie dawna gołębie były przysmakiem ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ewik69
rozwaliły mnie wasze wypowiedzi:D Sarninę dostałam od teściów i co mam psu ją dać:P Mam wyrzucić bo to sarenka, a krówka i świnka nie mają uczuć;) Czekam na rady dotyczące tematu:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość No ja kiedys przyrzadzalam
Losia. tez jest pod ochrona. ale lesniczy potracil go samochodem i porozdawal mieso znajomym.:) ja to natarlam marynata staropolska i polalam vinem . jakis przepis z neta. dobre nawet wyszlo.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ewik69
Dzięki za normalną odpowiedź:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×