Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loolkaa5

DOBRY LARYNGOLOG POZNAŃ, POMOCY!!

Polecane posty

Gość loolkaa5

Witam, potrzebuję dobrego laryngologa (który ma podpisany kontrakt z NFZ, inaczej - takiego z Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej :P). Mam problemy z uchem ponieważ nawet antybiotyki nie pomogły na jego odetkanie :( Byłam już u larygologa na Placu Kolegiackim (Poznań) i więcej tam nie wrócę, potraktowali mnie jak psa. :| czy ktoś ma do polecenia lekarza, który będzie trkatował człowieka po "ludzku". Proszę was bardzo o pomoc!

Gość loolkaa5
naprawde nikt nie zna takiego lekarza? :(

Gość gość
Podbijam, bardzo ważna sprawa! Chodzi o nowotwór u osoby bliskiej, potrzebuje kogoś dobrego

Gość gość
ja do laryngologa chodzę do rothmedica do Pani prof. Wierzbickiej i wydaje mi się, że szczególnie jeżeli chodzi o zdrowie bliskiej Ci osoby to warto na wizytę u niej właśnie postawić, ale generalnie w tej przychodni mają bardzo dobrych specjalistów

Gość gość
byłam już u kilku laryngologów i róznie to wyglądało, z zapaleniem ucha nie mogłam niestety czekać,

Gość gość
Podaję orientacyjne stawki: Rothmedica - laryngolog 150-180 zł Flosmed/ Barwicka 14A – 120 zł Certus/Grunwaldzka 156 – 125 zł Lux Med – 125 zł Medicover/Andersa 3 –– 140 zł Enel-Med – 145 zł

Gość gość
byłam w Lux Med z dwa razy, było w miarę ok, przeszłam płukanie ucha i dostałam coś na odetkanie, W Enel Med bardzo długie terminy - około 2-3 tygodni, więc jak na placówkę prywatną to bardzo słabo oceniam, w sytuacji awaryjnej korzystałam z leczenia u pani Dr Pasterskiej (terminy były dość szybko i zapisała mi skuteczny antybiotyk, teraz ceny wzrosły 160-180 zł)

Gość gość
polecam laryngolog plac kolegiacki

Gość gość
Rothmedica to dość droga przychodnia, przejdź się może do Certus

Gość gość
Nie wiem jak to jest gdzie indziej ale ja mam wykupiony pakiet w lux med i tam w zasadzie do wszystkich specjalistów czekam około 1-2 tygodni. Jest to na prawdę bardzo wygodne, szczególnie dla kogoś kto co raz potrzebuje jakiegoś specjalisty.

Gość gość
Ja jak mam problem z zatkanym uchem lub z trąbką słuchową, to dzwonię do Lux med prywatnie, jak są długie terminy to do jakiegoś lekarza prywatnie lub wyszukuję na znany lekarz.

Gość gość
Tez polecam lux med. Zawsze mi pomogli. Maja dobrych specjalistów.