Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie z tej ziemi

Nienawidze tych wszytskich starającyhc się o dziecko!!

Polecane posty

Gość nie z tej ziemi

Zwlaszcza ze sama nie wiem czy nie jestem w ciązy i zastanawiam sie jak by tu je usunąć!Denerwują mnie te matki polki ktore zaraz podniosa wrzawę ze jestem morderczynia ze moje dziecko mi tego nie wybaczy i inne duperele.Zrozumcie ze nie wszytskie pragniemy zostac hcolernymi amusiami zatopic sie w kaszkach pieluszkach miec obwisle cycyki i brzuchy i budzic obrzydzenie w sowich mężach!mam dosc i codziennie prosze Boga zebym dostala okres i zeby ten koszmar sie skonczyl!

Gość jak ktoś budzi obrzydzenie
przed ciążą to i po będzie. Nie mierz wszystkich swoją miarą. One nie maja prawa Cie oceniać ale Ty je masz prawo wyzywać i oceniać?

Niestety, muszę się z Tobą zgodzić że w naszym kraju więszość ludzi nie umie pojąć, że lepiej jest we wczesnej ciąży usunąć dziecko niż potem oddać je do domu dziecka i skazać je na życie w którym ciągle będzie się zastanawiało dlaczego nie ma normalnego domu tak jak koleżanki i koledzy lub urodzić je i znienawidzić za to, że zmarnowałyśmy sobie przez to życie... A te komentarze, że tyle ludzi stara się i nie może mieć dzieci... Może poprostu skoro są tak bardzo przeciwne aborcji niech pójdą i adoptują sobie jakieś zamiast starać się o nie na siłe... Najłatwiej jest skrytykować innych, trzeba tylko pamiętać, że przydałoby się naprawianie świata zacząć od siebie...

Gość nie z tej ziemi
a swoją mame zaraz zabije z nienawiści, ona też starała się kiedyś o dziecko, no chyba że jestem nie chciana i matka pożuciła mnie na śmietniku w dzieciństwie!!!!!!!

I nie chodzi tutaj o to, że ktoś może czy też nie może oceniać bo każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie. Ale nie w sposób obraźliwy dla dziewczyny dla której ciąża w danym momencie życia nie jest cudem a jedynie problemem.

Gość I mnie też
Bo najpierw żrą tabsy przez kilkanaście lat, a potem ubolewają, że nie mogą mieć dzieci i trują się dalej

Nienawidzisz? Masz zdrowie, nienawiść wykańcza... psychicznie. "I mnie też Bo najpierw żrą tabsy przez kilkanaście lat, a potem ubolewają, że nie mogą mieć dzieci i trują się dalej" A no prawda, prawda z tymi tabsami.

Gość ewrgerwgwerfg
Autorko tematu, a po cholerę wszczynasz konflikty czy śledzisz osoby, których priorytety skrajnie różnią się od twoich? Lubisz takie klimaty? Dziewczyno, miałam jak ty. Dla mnie aborcja to nie "morderstwo" i zastanawiałam się nad dojściami do aborcji gdy sądziłam że jestem w ciąży a nie chciałam dziecka. Teraz z kolei jestem w ciąży i niedługo rodzę, choć też nei mam pierdolca na punkcie dzieci. Starać się też nie musiałam bo po prostu od razu zaszłam w ciążę. I w dupie mam kto co o tym sądzi! A ty uświadom sobie że cokolwiek będziesz chciała znaleźć w necie - znajdziesz. Wcale nie są to jednak grupy stanowiące jakiś ogół tylko przykłady. Oczywiście możesz sobie znaleźć grupę do sparingu czyli jakichś utarczek dla wzmocnienia swoich przekonań ale to jeszcze nie prawdziwe życie, które jest o wiele mniej czarno-białe - więc nie musisz się tak stresować.

Gość ewrgerwgwerfg
//"I mnie też Bo najpierw żrą tabsy przez kilkanaście lat, a potem ubolewają, że nie mogą mieć dzieci i trują się dalej" A no prawda, prawda z tymi tabsami.// Taaa... tyle że "gówno-prawda", jeśli mamy być ścisłe. Gdyby tabsy wywoływały bezpłodność - żadna zażywająca nie mogłaby zajść w ciążę. Ja brałam przez wiele lat, potem odstawiłam a gdy spróbowaliśmy z mężem poczęcia, okazało się że dokładnie za pierwszym razem zaszłam w ciążę, nie wspominając o tym że przebiegała do końca bez problemów.

Każdy jest kowalem swojego losu... A jeśli facet naprawdę kocha to bez różnicy czy z wielką pupą, obwisłymi cycuszkami, czy z rostęmpami...

ewrgerwgwerfg, super, że na podstawie jednego przypadku i jednego organizmu tworzysz ogólną zasadę, że to gówno prawda :) Jeżeli sądzisz, że długoletnie przyjmowanie hormonów nie ma żadnych konsekwencji, to gratuluję :)

Gość nie z tej ziemi
pal licho te rozstepy i obwisle cialo..mam 31 lat.Nigdy nie chcialam miec dziecka.Moje kolezanki zachodzily w ciaze rodzily dzieci-moze czulam sie troche jak odmieniec ale bylam szczesliwa ze nie mam dziecka.Chodzi o to zeby niektore dziewczyny tu na formu zrozumialy ze niewszystkie jestesmy stworzone do tego aby byc matkami i jesli pojawia sie na formu temat Aborcja to od razu moherowe berety ruszaja do boju atakując taka biedną 16 latke ktora nie chce miec dziecka.

Gość to forum juz
dawno zeszlo na psy, tu nikt nie dyskutuje tylko sie wyzywa

Gość DO Jamajka_19
Mam pytanie: kim jesteś by wartościować cudze życie? Każdy w życiu ma jakieś cierpienia i nie idzie całe życie w szczęściu i otoczony szczęściem. Więc owszem: NIE POTRAFIĘ ZROZUMIEĆ, ŻE ZABICIE KOGOŚ JEST LEPSZE NIŻ ŻYCIE, KTÓRE (ZACZYNA!) SIĘ W DOMU DZIECKA.

Nie każda kobieta, która bezskutecznie stara się o dziecko stosowała kiedykolwiek antykoncepcję hormonalną. Nie każda kobieta która jest przeciwniczką aborcji jest w ogóle katoliczką nie mówiąc o moherowych beretach. Biedna 16-latka mogla pomyśleć zanim poszła z chłopakiem do łóżka.

zgadzam sie z autorka... ja mialam taka traume do srody,bo w srode zrobilam test ,wyszedl negatywny ku mojej euforii,a w czwartek dostalam okres:) jednak gdyby okazalo sie ze jestem w ciazy,usunelabym bez pardonowo!!! te mohery niestety tak maja,ze upierdolily sobie iz zarodek to dziecko a sama aborcja to akt mordu gorszego niz katyn:D ale ja mam ich gdzies...bede robic co bede chciala!a Bog na zdanie ktorego tak wiele moherowych matek sie odwoluje,Bog chce wg mnie aby ludzie korzystali z mozgu,ulatwiali sobie zycie,nie truli mu czterech liter o pomoc itp i byli szczesliwi ,bez zadnych przeszkod i zakazow wymyslonych przez prawicowych nazistow! Aborcja powinna byc na NFZ,powinna i zdania nie zmienie! tyle kobiet nie majacych funduszy na usuniecie,jest tak zdesperowanych ze potrafi sie zatruc jakims swinstwem,ktore jest reklamowane jako "srodek poronny" np ten lek na wrzody ,cos na "a",po ktorym zmarlo kilka kobiet.Albo okaleczaja sie myslac ze w ten sposob sie "wyskrobia",przez co takze parenascie zmarlo,doprowadzajac sie do bardzo ciezkich krwotokow:-O Zycie tych kobiet sie dla was mohery nie liczy?Wazne jest zycie zarodka?!Kobieta jest wolna i decydujaca o sobie istota,ktora powinna miec prawo o decydowaniu o swojej plodnosci,o swoim zarodku itp...Tyle ze ksieza,konserwy,mohery i inni mesjasze faszyzmu ,chyba o tym zapomnieli lub udaja ze problem nie istnieje... Mam nadzieje ,ze Polska kiedys opusci czasy sredniowiecza i przesadow a stanie sie krajem rozumu...

ps. nie rozumiem tez mamusiek ktorych nastoletnie corki zachodza w ciaze nie chcac zostac matkami w tym wieku,a ich mamuski zmuszaja je do porodu... natomiast podoba mi sie podejscie mojej matki...gdybym ja w wieku np 15/16/17 lat zaszla w ciaze,namawialaby mnie na usuniecie i nawet dala pieniadze ,zeby nie zmarnowac sobie zycia... moja matka tez zastanawiala sie czy usunac czy urodzic i ja nie mam o to do niej pretensji a wrecz ciesze sie ze nie jest chorym moherem lecz wolnym czlowiekiem zdajacym sobie sprawe ze swoich praw i wolnosci

Gość ucho dynia
do nie z tej ziemi jesli sie obawiasz ciazy, zrob test. Wyjda 2 kreski to pomyslisz czy na pewno nie chcesz. Moze zmienisz zdanie wtedy i pokochasz to dziecko. A jesli nie to (moze moja opinia jest dla ciebie bez znaczenia) ale usun to dziecko. sama wychowalam sie w domu dziecka i wiem ze jeslibym zaszla w niechciana ciaze wolalabym ja usunac niz zmuszac sie do noszenia dziecka w sobie przez 9 miesiecy a potem skazac na marne zycie w przytulku. Miej gdzies co baby ktore przez pare lat staraja sie o dziecko powiedza. Kazda moze napisac "ja chce a nie moge miec a ty masz i chcesz zabic" Zapytaj wtedy którąś z nich czy przygarnie twojego bobasa jesli zgodnie z jej zaleceniami postanowisz urodzic...

Gość DO Jamajka_19
Nie jestem ani moherem ani katoliczką a nie widze różnicy między zabijaniem dziecka w łonie matki a zabijaniem człowieka. Udajecie wyzwolone i 'wolnomyslace' - w takim razie pozwolmy mordowac, gwalcic i kraść. Nie bądźmy ograniczeni - DAJMY LUDZIOM RPAWO WYBORU. Cała rzecz w tym, że wybór zawsze pozostaje ale trzeba umieć ponieść konsekwencje. Uprawiasz seks -> możesz zajść w ciąże. Zabijasz -> jak cie złpaią idziesz siedzieć. I jestem w stanie zrozumieć (ale nie porpzeć) ludzi, którym się wydaje, że człowiekiem staje się po wydostaniu się z macicy. Ale jak ktoś pisze jak JAmajka np. to zastanwia mnie jakim ona jest człowiekiem? Może dostrzelmy ubogich, z domów dziecka, niekochanych, kalekich, upośledzonych, przewlekle chorych. Dla nich w końcu lepsza śmierć niż takie życie... :o Poza aborcją są inne wyjścia jak adopcja. Ale jak ktoś woli zabić żeby nie mieć rozstępów to gratuluję wyzwolenia umysłowego, szczerze.

Gość DO Jamajka_19
Bawcie się dalej w bogów, sędziów wartości ludzkiego życia. Ale nie maskujcie tego gornolotnymi frazesami. Ciąża trwa 9 miesięcy - to nie łamie życia. Rodzisz, zrzekasz się praw i dziecko trafia do adopcji. Ciekawe czy gdyby odebranie czyjegoś życia przyśpieszało leczenie ofiar wypadków, leczyło blizny i paraliże wolnością i wolnomyślicielstwem byłoby zabiajnie jednego człowieka na rzecz wygody i poprawy komfortu życia drugiego? W takim razie jestem cofnięta i cholernie się z tego cieszę.

Gość nie z tej ziemi
nie chcialam sie wyzywac choc przyznam nie jest mi lekko..po prostu zrozumcie wy ktore tak bardzo pragniecie dziecka ze są wokól was kobiety ktore rownie mocno jak wy chcecie one nie chcą!!!i bez sensu jest gadanie po co wogole uprawialas sex skoro nie chcesz dziecka bo to są dwie odrębne sprawy-zwlaszcza ze ja od 10 lat stosuję antykoncepcję wiec nie uprawialam sexu na pewno po to by miec dziecko!

Gość nie z tej ziemi
Cmerntarna Dziewico jak bardzo ci zazdroszcze ze juz masz to za sobą ze przyszedł okres-ja nawet nie mam odwagi zrobic sobie testu bo dostaję szoku nerwowego na samą myś..mam nadzieje ze moje obawy to tylko zaburzenia po odstawieniu tabletek anty(dla oczyszzcenia organizmu)Mam wizytę u gina ale dopiero za dwa tyg.Do tego czasu zaświruję.

Gość mistrz prowokacji
PROWOKACJA -10/10:o

Gość nie z tej ziemi
jasne-siedzę sobie przy piwku zrelaksowana nie mam co robic to sobie pomyslalam -wymysle jaką s fajną prowokację..mam 31 lat i nic do roboty tylko prowokacje..wez mnie nie rozwalaj..

Gość DO Jamajka_19
JA też nie chcę mieć dzieci i co z tego? W boga i sedziego sie nie bawie. Wkurza mnie jak ktos jest za mordowaniem w imie wygody i kryje sie za 'wolonomyslicielstwem'. MAsz odwage zabic? Miej odwage powidziec 'zabilam/zabilabym, jestem morderczynie/zabicie mnie nie rusza' a nie robi z siebie oswiecona alfe i omege i rzuca mohermi

Gość rozumiem ze mozesz nie chciec
dzieci ale to nie powod zebys nienawidzila tych co chca, bez sensu. To tak jakby nielubiacy bananow nienwaidzili ludzi, co je lubia, zamiast samych bananow. Nijak sie to nie przeklada. Po co czytasz topiki starajacych sie,jak cie to wkurza? Bo nie wiem.

Nie chce dzieci i jesteś tak paranoicznie spanikowana to sie nie bzykaj. Od zalania dziejów seks prowadzi do ciąży, więc żebyś nie była obrzydliwa i obwisła nie kochaj się ze swoim facetem bo - You never know :D:D:D

Gość kobita widac zly dzien ma
musi kogos pogryżć

Gość dziecko i seks
to są dwie zupełnie odrębne sprawy? zawsze myślałam, że to są sprawy które dość mocno się ze sobą wiążą...