Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie z tej ziemi

Nienawidze tych wszytskich starającyhc się o dziecko!!

Polecane posty

Do: DO JAMAJKA_19 Ja też nie bawię się w Boga nie wiem skąd taki wniosek...Nie powiedziałam też że dzieci nie chcę mieć, ale czasem zdarza się tak, że ktoś nie decyduje się na sex bo nie chce mieć jeszcze dziecka. Ale słyszałyście może o takim czymś jak np zajście w ciąże przez petting ?! I nie do końca jest tak, że to 9 miesięcy nie może pokrzyżować planów w przypadku kiedy zrzekniemy się dziecka... Po pierwsze jeśli dziewczyna podda się aborcji to nawet nikt nie musi wiedzieć o tym że była w ciąży i wystrzeże się niepotrzebnych komentarzy przeciwniczek aborcji na temat "Jak można oddać własne dziecko" A po drugie co waszym zdaniem powinna zrobić dziewczyna, która np. właśnie kończy studia lub szkołę średnią, ma pisać maturę a tu akurat przez poród nie będzie miała tej możliwości?

Poza tym niech któraś z Was poda mi fragment w którym kogokolwiek wyzwałam od moherów, powiedziałam że nie chcę mieć dziecka a tym bardziej z powodu rozstępów... Chyba mylicie osoby... Poza tym nie uważam, żeby dziewczyna, która poddaje się aborcji musiała być złym człowiekiem... I nikogo nie krytykuję z tego powodu, że chce układać życie po swojemu...

Szkoda, że tyle jadu pojawia się w wypowiedziach nt. aborcji. Uważam, że toproblem każdego indywidualny, każdy powinien odpowiadać przed sobą za swe własne czyny, w swoim sumieniu. życie łączy się ze śmiercią, ale czasem warto przemyśleć radykalny krok. Ty dziewczyno, jeszcze nie wiesz, czy jesteś w ciąży, więc zawczasu się nie denerwuj,bo nie ma takiej potrzeby. (http://formlinkus.com.pl) A to, że inni martwią się o potomka, to dobrze. Jak dojrzejesz, być może to zrozumiesz. Dziecko to nasze przedłużone życie. My mijamy, a ono dorasta. My chylimy się ku śmierci, pojawiają się wnuczęta i prawnuczęta. A to ogromna radość!

Gość prawda jest taka ze obwisłe
cycki i tym podobne sprawy i tak sie pojawią prędzej czy pózniej. Ciało faceta tez sie zmienia , wiodczeje itp. Znam kobiety bezdzietne ktory wygladaja duzo gorze od tych ktore maja dzieci. Kwestia dbania o siebie i doboru odpowiednich kosmetyków. A kiedy juz bede stara, pomarszczona i obwisnieta to z chęciąpopatrze sobie na moje piekne dzieciaki :) PZ Jesli facet miałby cie zostawic albo patrzec na ciebie z obrzydzeniem po urodzeniu dziecka to nie jest to prawdziwy facet i miej pewnosc ze nawet jak nie urodzisz dziecka to wkoncu i tak bedzie patrzył na ciebie z obrzydzeniem jesli nie teraz to zajakis czas. To ja mam w dupie takiego pseudo faceta

Gość to po cholere czytasz ich
wypowiedzi, tematy? Nienawidzisz bo co? Chyba ci sie ostro nudzi ze wymyslasz sobie takie problemy. Lepiej zajmij sie sobą i swoim problemem a wymyslanie bzdur kogo i czemu nienawidzisz? Co to zmienia? Tylko sama sobie szkodzisz ta nienawiscią a osoby do ktorych jest ona kierowana zwyczajnie maja cie w dupie

Gość o co ci chodzi - nie chcesz
to nie miej ( a jesli jestes w ciazyto przeciez nie wina innych) . Zrobisz, co zechcesz, twoja sprawa. Ale dlaczego nienawidzisz starajcych sie? ich prawo sie starac ,twoje nie starac sie. Chcesz zrozumieni dla siebie - zrozum innych!