Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala szczęśliwa ale

Strasznie straszenie się brzydzę i przerażam.

Polecane posty

Gość ala szczęśliwa ale

Męczę się z tym już z pół roku, czyli tyle ile trwa moje małżeństwo. Znaliśmy się rok przed ślubem. On jest bardzo religijny ja mniej ale nie przeszkadzało mi to, bo nie chciałam uprawiać seksu przed slubem, nie mam zbyt wielkich potrzeb. Wszystko jest ok. tylko gdy jesteśmy nago w łóżku, nie mogę wytrzymać, Przeraża mnie jego penis. Miałam przed mężem jednego partnera i on o tym wie i nie miałam takiego wrażenia. Po prostu się brzydzę. Ma taki jakiś dziwny kształt, jest krzywy i gdy wchodzi we mnie to czuję to zakrzywienie i jestem przerażona z obrzydzenia. Boje się, że zwymiotuję. Już sama nie wiem, co robić??? :(

Gość jesli to nie prowo
to biegiem do sexuologa,bo masz problemy natury sexualnej... albo nie kochasz swojego meza:(

Gość albooo
on faktycznie ma jakiegoś dziwoląga w majtach.

Gość jbkbk
takie są skutki wstrzemiezliwości przed ślubem :)

Gość ala szczęśliwa ale
Już się bałam, że nikt nie odpowie! Ale jak to mam iść sama? Ja nie potrafiłabym się przyznać do tego mężowi. Najpierw to jest obrzydzenie a potem aż taki lęk, dygocę i on myśli, że to z podniecenia.

Gość a może jesteś lesbijką
?

Gość maryna ze mnlyma
ale to cie obrzydza to zakrzywienie? moze za malo penisow widzialas, moze taka glupia rada ale wez poogladaj sobei galerie jakas z penisami i zoabcz ze sa rozne ksztalty i wielkosc...hm..moze wtedy cie przestanie to obzydzac..no nie wiem...szkoda, ze nie masz jak zdjecia wkleic do oceny bo tak z opisuciezko cos wywnioskowac

Gość ala szczęśliwa ale
Nie jestem lesbijką. Nie uprawialiśmy seksu w ogóle, chociaż on kilka razy całował moje piersi i to wszystko. Byłam ciekawska i zanim się pobraliśmy jak miałam okazję podglądałam go kilka razy gdy się przebierał albo był w łazience. Podobał mi się bo jest dość ładnie zbudowany. Penis też widziałam i przyznam, że nie uważałam, żeby to było ważne, jaki ma kształt, nie myślałam o tym. Może gdybym widziała we wzwodzie? Nie przyznam się mu, bo wiem, że byłoby mu przykro. Ma tyle zalet. W seksie bardzo o mnie dba ale ja i tak właściwie nic z tego nie mam tylko to obrzydzenie i przerażenie.

Gość trzeba bylo seksic sie
przed slubem a nie teraz marudzic

Gość voice from heaven
szkoda, że ten twój (chyba) całkiem fajny mężczyzna marnuje swój czas z taką kretynką - jest tyle dużo bardziej wartościowych samotnych kobiet...

Gość ala szczęśliwa ale
Nie wiem dlaczego mnie obrażasz? Może sam masz jakiś problem psychiatryczny? Nie potrafisz napisać czegoś z sensem to zamilcz! Łosiu!

Gość voice from heaven
"problem psychiatryczny" to ma twój mąż w łóżku - problem nazywa się "żona" zaprzeczysz?

Gość ala szczęśliwa ale
Oczywiście podszyw. A ty głosie z nieba dla ubogich umysłem, tak zaprzeczam! Oglądałam w necie zdjęcia różnych penisów i sama nie wiem. Na ekranie nie budzą we mnie żadnych emocji.

Gość ala szczęśliwa ale
Oczywiście podszyw. A ty głosie z nieba dla ubogich umysłem, tak zaprzeczam! Oglądałam w necie zdjęcia różnych penisów i sama nie wiem. Na ekranie nie budzą we mnie żadnych emocji.

Gość voice from heaven
"Męczę się z tym już z pół roku,... Przeraża mnie jego penis." Faktycznie głupi jestem, bo ten topik to towarzyska pogawędka o krzywych penisach w senne sobotnie popołudnie. Ot, normalka. Przepraszam - już znikam!

Gość sadadda
bua ha ha. prowokacja roku ! :) wreszcie się udało komuś :)

Gość magdamagdalena
a trzeba było sprawdzić przed ślubem....

Musisz z nim pogadać... nie ma innego wyjścia i nie będzie...nie rozumiem tylko wpisów typu"pewnie już go nie kochasz" co ma wspólnego kopulacja z miłoscia?