Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pragnąca11

w oczekiwaniu na ciąże-tydzień przed miesiączką

Polecane posty

Gość pragnąca11

jeżeli są jakieś kobitki,które pragną ciąży i są jeszcze przed znakiem zapytania ,bo do okresu jeszcze tydzień,to zapraszam na pogaduchy...ja cały czas szukam objawów,których tak naprawdę jeszcze niebędzie

Gość napisze tylko
ze mi na tydzien przed @ wyszedl juz test :)

Gość pragnąca11
gratuluję, też bym tak chciała...a czy masz jakieś objawy ...proszę o każdy szczegół

Gość fewrwf
bo się trafiło przypadkiem testowi

Gość fewrwf
O wczesnych objawach akurat mogę coś napisać (chociaż sama to już czekam na rozwiązanie). Jeszcze jakiś czas przed terminem miesiączki, tak z tydzień, zaczęło się u mnie częste sikanie, zupełnie jak przy zapaleniu pęcherza ale bez bólu. To był więc pierwszy objaw.

Gość pragnąca11
ja mam jakieś białe upławy i pobolewa mnie lewy jajnik,tak bardzo bym chciała żeby tym razem się udało

Gość napisze tylko
to moja 4 ciaza , mam synka i 2 ciaze stracilam , jesli chodzi o objawy to za kazdym razem bylo inczej teraz nic wyraznego klucie w jajniku kilka dni po owulacji , strasznie bylam nerwowa ( bez kija nie podchodz ) ;) w terminie @ pobolewal mnie burzuch ale jak sie kladlam mijalo , juz wiedzialam ze jestem w ciazy pozatym nic zadnego bulu pirsi sikania jak we wczesniejszych ciazach , to dopiero nadeszlo pozniej ok 6 tyg i zaczelo sie wymioty codzienie calymi dniami i inne , teraz to juz 16 tydzien :)