Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zebymojezepsute

10 zębów do leczenia w tym jedno kanałowe czy to duzo??

Polecane posty

Gość zebymojezepsute

dopeiro zaczynam leczyc zeby jak mysicie ile potrwa leczenie??

Gość Nieeeeeeeee to bardzo malutko
czyli jakies zabki w gebie masz zdrowiutkie :D

Gość earning power
moje trwało dwa miesiące, ale to przez to, że jestem delikatna i mi wkładała lekarstwa na tydzień, żeby się zębina naprodukowała :P a czy to dużo? kurewsko dużo, ja byłam w szoku jak usłyszałam diagnozę, przecież to większa część gęby do przebudowy :o

Gość ja wyleczyłam
W te wakacje 9 sztuk, z tym, że żadnej kanałówki. Trwało to właśnie około 2 miesięcy. I to wcale nie jest tak, że nie wiem co to pasta do zębów, złośliwcy! Wiem doskonale, tyle, że zaniedbałam nieco wizyty u dentysty (jakieś 3 lata...), do tego zęby mam bardzo ciasno ułożone, w związku z tym jak już się psują to po dwa na raz, te obok siebie. Niektóre z tych ubytków były minimalne, ale w sumie nazbierało się właśnie 9 zębów :(

Gość zebyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
no włąsnie ja jestem uczulona na znieczulenie wiec wystraszyam sie ze bez jak poszlam 2 mies temu bylo ich 6 do leczenia a teraz jest juz 10 z tym ze dzisiaj jednego wyleczylam czyli 9 zostalo a zeby myje codziennie

Gość nidouczone ludziska
zabki i mycie ich czy nie to jedna strona ale druga to genetyka i jesli ktos ma slabe zeby to nawet mycie co godzin nic im nie pomoze :o

ja też mam słabe zębiny i często odwiedzam dentystkę, gdzieś ok. 2 miesięcy to potrwa w sumie ja kanałowo miałam leczonego kilka tyg bo zapalenie dziąsła było i nerw mi usunięto z niego:(