1thing 0 Napisano Październik 24, 2009 hej... mam problem tz. juz sie martwie, powniewaz, wczoraj pekla nam prezerwatywa jak konczyl... połowa spermy byla we mnie, a połowa na zewnatrz. ja biore tabletki od kwietnia. Akurat teraz jestem w czasie 7-dniowej przerwy. Mam dopiero wziac pierwsza w poniedzialek czyli za 2 dni. Jednak i tak sie boje... co o tym myslicie? prosze odp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eufenia 0 Napisano Październik 24, 2009 Myślę że dorosłaś do seksu. Tabletki i jeszcze prezerwatywa??!! BEZ PRZESADY!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eufenia 0 Napisano Październik 24, 2009 Oczywiście miało być że NIE dorosłaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1thing 0 Napisano Październik 24, 2009 to nie byla odp na pytanie ale dzieki. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xeope 0 Napisano Październik 24, 2009 hej, wydaje mi się, że nie masz aż takich powodów do obaw :) w czasie tej 7-dniowej przerwy nie ma technicznej możliwości zajścia w ciążę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1thing 0 Napisano Październik 24, 2009 dzieki za odpowiedz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Złotowłosa88 0 Napisano Październik 24, 2009 nie dorosła do sexu bo bierze tabletki i używa gumy? ciekawe...a ta co nie bierze tabsów ani nie używa gumy to dorosła? nie wiesz ze tabsy nie dają 100% zabezpieczenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość e-mail555 Napisano Październik 24, 2009 jestes zabezpieczona, nie martw sie o ciąze, tabletki dzialaj podczas 7dniowej przerwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1thing 0 Napisano Październik 25, 2009 dzieki za odp, probuje sie uspokoic ale jakos nie moge przestac o tym myslec :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka83 0 Napisano Październik 25, 2009 no jak tabletki i gumy to czemu nie kompleksowo od razu ? mozna doda jeszce globulki i przerwyany bo nic nie daje 100 % ale jak razem to ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach