Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dusigrosz jeden

nawiekszy SKĄPIEC jakiego znacie........

Polecane posty

Gość dusigrosz jeden

poprosze o historyjki o dusigroszach ,skapcach i innych egzemplarzach. moj ojciec dzisiaj zalamal mnie...... chytry jest coraz bardziej........a dzisiaj kazal mamie gotowac budyn wlasnej roboty anie kupowac bo bedzie taniej!!!!!!!😠 to juz chyba choroba.......

Gość nie ma skapcow czy jak
?

Gość zdevilowany angel
co do budyniu- to nie będzie taniej ;p

Gość znam takiego
co dzielil zapalke na pol.......

Gość rybka na drzewie
ale rybko, z budyniem to akurat taki słaby przykład. Budyń zrobiony samemu jest lepszy od takiego sklepowego z jakimis trującymi E. Sama często gotuję. Naprawdę jest dobry. Jakbym Cię zaprosiła, poczęstowała i nie powiedziała, ,ze to "domowy" budyń, zaręczam, że zjadłabys ze smakiem. A co do chytrości taty, trudno powiedzieć dlaczego on taki jest. Może mu brakuje kasy? A moze nie lubi wydawać kasy i wydaje mu się, że wszystko jest zbędne. Ja mam takiego wujka, co np. pokazywał mi kiedyś jak jedną kroplą płynu można umyć dużo naczyń. Że takie LANIE na gąbkę płynu i zamoczenie jej później w wodzie, żeby coś domyć jest stratą. Co powiesz o tym? Żyłował na płynie, owoce zbierał spady takie podgniłe i każdy trzeba było wykroić, bo przecież tam jest kawałek zdrowego owocu, który szkoda wyrzucić na zmarnowanie.