Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja xD

Jak odbić dziewczynę innemu??

Polecane posty

Gość Ja xD

Witam wszystkich , ktorzy odwiedzili tę stronę. Mam maly problem, na dyskotece spodobala mi sie jedna dziewczyna , ktora chodzi do tej samej szkoly co ja ale problem tkwi w tym ze ona ma chlopaka. Tego wieczoru zrozumialem ze cos do niej czuje, moze mi ktos dac rad jak odbić tą dziewczynę??

Gość polllllllllllllllllllllla
Proponuje pojawiaj si e w jej okolicy badz miły i szarmandzki napewno ci ezauwazy a potem kto wie

Gość ja xD.
po pierwsze nie robi warkoczy a po drugie niech ktos przestanie sie za mnie podawac ;/

Gość ja xD.
Poprosze o wypowiedzi ludzi ktorzy znaja sie na tym a nie piszą zeby sie powyglupiac

Gość Ja xD
Żal mi cie człowieku... Weź nie podawaj sie za mnie... PS Ktoś pomoże?? Nadal jestem bez mojej wymarzonej

Gość Ja 24 xD
Fajnie zaproponuj jej, o ile ją znasz...

Gość Ja 24 xD
A jesli chodzi o dlugosc członka to cibie by raczej nie wybrala pałasie

Odwróć trochę sytuację i wyobraź sobie, że masz dziewczynę, w której zakochał się jakiś facet i próbuje ją zdobyć. Co myślisz o tym facecie i jakie myśli masz o kobiecie, która uległa i odeszła od Ciebie do tego nowego? Zdzira? A teraz wyobraź sobie, że uda Ci się ją zdobyć. I pomyśl, że skoro Tobie udało się rozbić jej związek z tym chłopakiem to komuś innemu uda się rozbić wasz związek, bo dziewczyna widocznie nie wie czego chce.

Gość Ja 24 xD
Taaa.. Mc Donalds... xD Ale ujrzalem na dyskotece ze patrzy mi w oczy Tego momentu nie zapomne, skoro sama nie wie czego chce po co by mi patrzyla prosto w oczy ??

'Tego momentu nie zapomne, skoro sama nie wie czego chce po co by mi patrzyla prosto w oczy ??' :D :D :D hehe.. zgrabne prowo, nie powiem, nawet ja dalam sie nabrac.

Gość Ja 24 xD
Dobra, widze ze nikt nie chce na powaznie pomoc wiec ja sie wycofuje z tego tematu...

Gość RGEBYTRYR5N
Ja xD jestes pojebany,debil laska potraktowała cie jak FRAJERA bo zobaczyła FRAJERA WNIOSEK JESTES FRAJEREM

Gość Ja 24 xD
www.wikipedia.pl/frajer Frajer - Potoczna nazwa kutasa o nicku "RGEBYTRYR5N"