Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość synusoida

jak obecna zona mojego ex osmieszyła sie

Polecane posty

Gość pellagiia
teraz tak mowisz bo ciebie to spotkalo ale zycie rozne przynosi niespodzianki i nigdy niemow nigdy

Gość ale niektóre z nas już
przerobiły podobną sytuację :( a diabeł chyba sam jest zdradzaczem :)

taka już niewdzięczna rola diabła . . . Na wstępie napisałem, że nie pochwalam takiej akcji. Ale taka jest rzeczywistość że łokcie trzeba od maleńkośći trenować do rozpychania. Coraz więcej jest takich lasek i to już niektóre bardzo wcześnie debiutują. A ta twoja nastepczyni należy do ludzi, którym nikt nie jest w stanie wejść na ambicjęta

Gość nic jej się nie należy
>jeszcze połowe poddasza jej sie należy No chyba nie... to dorobek wspólny małżeństwa (byłego małżeństwa) i należy po połowie do autorki i do jej exmęża) . kochanka może tylko otrzymać połowę połowy tego faceta. a i to chyba nie, bo nawet jak się pobiorą, to poddasze nie jest wspólnym majątkiem tylko jego odrębnym z czasów sprzed małżeństwa z kochanką..

Gość pellagiia
dlaczego nie zrobilas podzialu majatku albo dlaczego maz cie nie splacil

Gość diable
tylko diable nie ucz córki tak rozpyachac sie i leciec na cudze poddasza!

Gość synusoida
ja wyprowadziłam sie i maż mnie spłacił, odeszłam z honoem, podpisalismy podział majatku u notariusza nawet do sadu nie trzeba bylo z tym pójsc ale bylam przekonana ze ex sie wyniesie do krakowa, do tej nowej pani teraz jednak ciesze sie ze wróciła bo sama sie osmieszyła i on zycie w krakowie okazało sie za drogie, on mnie spłacił i wziął kredyt, nie wydolił tam i wrócił do mamusi a z nim kurewna tak to widze i kpie po cichu z nich już mam nowe zycie i nawet nie msciłam sie i nie msciłabym sie w przyszłości sama sie kochanica osmieszyła i mam frajde

Mam nadzieje że trafi na takiego co to będzie miał wille na lazurowym wybrzeżu. tatuś już ją nauczy jak kase wydoić żeby po rozwodzie mogłą sobie pozwolić na związek z tym Którego pokocha - za kase jakiegoś frajera z którym sie troche pomęczyła wcześniej

Gość sam corce
sam córce zapewnij a nie ucz małzenstwem dorabiac sie na cudzej krzywdzie w dodatku to nie wychowawcze choc skuteczne jak zycie pokazuje:)

Gość diable
proponuje juz zaczać poszukiwania tego łosia:)

Gość kpisz
tiaaa raczej cie to boli i to bardzo!!! osmieszasz sie sama tym co piszesz!!! splacil cie nie masz rozczen a tak nawijasz o tym..masz swoje nowe zycie on swoje to sie tego trzymaj...

Gość kpisz
trzymaj sie innego topiku, ok?

Gość hahahaahahahah
bo co???nie przytakuje autorce o wyszlo co ja boli :D:D:D

Gość synusoida
nie trzeba byc chyba magistrem psychologii aby zrozumiec że to naturalne to ja pracowałam ciezko przy tym podddaszu i tam mialam mieszkac i choc mi splacił pieniadze to wiadomo ze boli, choc juz mniej bo wiem ze z kim takim nie byłabym szczesliwa

Gość rozwody sie
zdarzaja ale nawet wtedy trzeba miec jakas klasę, ta nowa zona może jej nie ma

Gość to po co
piszesz ze sie osmieszyla a skad wiesz w jakiej ty bedziesz sytuacji?? pomysl o tym zeby sie to przeciwko tobie nie obrocilo!!!!bo sie kiedys okaze ze ludzie ze wsi jak piszesz przejda na ich strone..

Gość diabełku
od siedzenia na kafe małżenstwa sie nie polepszaja ale wrecz przeciwnie

Gość synusoida
nie mieszkam tam na wsi i niech sobie tam kochanica jedna tych ludzi ja wiem ze nie poszłabym na chate po cudzej zobie i nie zwiazałabym sie z zonatym, to wiem!

Gość kaskadka
chyba zal ci dupe sciska, bo gdybys miala to w dupie to nie zakladalabys tego idiotycznego tematu.

Gość synusoida
przejrzyj inne tematy, i odpowiedz czy wszystkie takie rewelacyjne i sensowne? To załóż fajny to sie wypowiem:)

Gość synusoida
tam na marginesie gdybym wiedziala ze tam przyjdzie mieszkac to zostawiłabym jej jakies pamiatki, no slubne zdjęcia, stare majty.za szafą:) ..jak tak lubi rzeczy po kimś hiena:)

Gość kaskadka
teraz to juz wiem napewno ze zal ci dupe sciska, Zalosna jestes

Gość kaskadko
idz w sobote wieczór na randke z kims zamiast tu opluwac porzucona żonki, co? tak bedzie dla społeczenstwa lepiej

Gość kaskadka
hahaha to jest forum publiczne i moge sie wypoadac, a ze tobie durna autorko to nie w smak to nie moj problem.