Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość synusoida

jak obecna zona mojego ex osmieszyła sie

Polecane posty

Gość synusoida
nie pozwole siebie obrazać, prosze zejsc z topiku albo tak sie wypowiadac ale bez obraz dla inych e-tykieta sie kłania:)

Gość kaskadka
gdzie ja ja obrazilam??Bo napisalam z jest durna i zalosna?? o niestety prawda. Ile masz autorko lat, ze nie potrafisz wyjsc z twarza z tego malzenstwa tylko obsmarowujesz ta dziewczyne jakby nie wiem co ci zrobila. Tak naprawde to twoj maz jest winien a nie ona. I dlatego jestes zalosna.

Gość synusoida
nic takiego nie zrobiła- tylko rozbiła moja rodzine!!11 Ale biedna niewinna, kaskadko zla mi Cie meza mi nie zal diable bo zdradzał to po co mi taki, wanna nowa bedzie i maz nowy:)

Gość kskadka
gdyby mial w domu wszystko czego potrzebuje nie szedlby na boki. Nie musisz mnie zalowac to nie ja jestem autorka tego topiku. Osmieszasz sie tylko i wylacznie ty. Coz niektore porzucone kobiety tak maja

Gość synusoida
nie wnikam w topiku w moje małżenstwo i jego ew braki podkreslam sam fakt zamieszakania ex i jego nowej zony na poddaszu kiedys 2 razy ta dziewczyna tam była u nas jak byliśmy parą (nie przypuszczałam ze maja romans) i zastanawiam sie teraz czy juz wtedy to planowała, czy myslała, że bedzie tam mieszkac z moim jeszcze wtedy męzem, takie wyrahowane kobiety takie maja mysli moze juz planowała na jaki kolor przemaluje salon? smutne ale niestety chyba prawdziwe w tym wypadku gdyby nie leciałana kase siedziałaby gdzies z dala i nie ośmieszała tesciów ktora kobieta chciałaby dzis mieszkac z tesciami i to z takimi, ktorzy juz mieli synowa? I przeciez tesciowie wieda o tym romansie, dziwie sie im desperacja i tyle w sumie zenada cała ta sorawa

Gość kaskadka
kobieto w ktorym wieku ty zyjesz?? Ludzie sie rozwodza, zenia ponownie, mieszkaja gdzie im sie podoba i nikogo to nie rusza! tesciowie sie osmieszaja?? A czym?? Zastanow sie nad tym co piszesz i jak sie zachowujesz. Bo jak dla mnie to ty sie osmieszasz. Tylko szkoda, ze tego nie widzisz. Dorosla kobieta a zachowuje sie jak 4-klasistka

Gość autorko nie znam cie ale na
podstawie tego co piszesz wydajesz się wyjatkowo jadowitą, zawistną, głupią, niesympatyczną żmiją, niezależnie od sytuacji , w jakiej sie znalazlas( bo klase zawsze nalezy miec) Jesli jestes taka w realu to nie sadze, zebys znalazla wielu przyjaciól czy chocby znajomych. Tak to z boku wygląda, przykro mi.

Gość synusoida
rozumiem kaskadko że przyjmiesz pod swój dach kazda wywłokę:) bo to XXI wiek, wiec mozna wszystko fajne podejscie pełna tolerancja! kochajmy wszystkich zenmy sie rozwódzmy, mieszkajmy razem, miejmy wspolne zony, dzielmy sie męzami i poddaszami:) dzieci kwiaty:)

Gość synusoida
wiesz Madusiu, jednak ludzi obeszło kto zamieszkała skoro nawet do proboszcza doniesli, ja sie oddaliłam i nie robiłam podchodów, a juz na pewno nie takich z proboszczem:) trche mnie bawi ta cala sytuacja i dziwi skad u niej taka chec mieszkania własnie tam, na wsi sama przeprowadziłam sie w inny rejon, do miasta i nie mam kontaktu z byłym męzem nawet rozwód był bardzo pokojowy zgodziłam sie nie orzekac winy choc to byl juz nowy zwiazek, wiec jadu nie saczyłam dziekuje ze sie zatroszcyłas o moich przyjaciół. ktorych mam sporo, pozdrawiam:)

Ja nie będe miał takiego problemu bo mieszkanie mam od starych i intercyze podpisaną żeby mi baba przy nodze chodziła ajak coś mi sie nie spodoba to do markotu mieszkać

Gość diable...
...ja cie znam... analizujac twoje wypowiedzi przypomina mi sie taki jeden pasztet:P gruby,paskudny jak noc listopadowa,zarosniety muzyk z torunia:P lat z tego co pamietam ok 37/38...zonaty z jakas pania psychiatra,dzieciaty smiec ktory lubi sie kurwic i pierdolic na boku z byle paszczurami z ulicy:P jednostka upadla,bez honoru,bez ambicji,bez urody,bez klasy i wdzieku,bez normalnego charakteru i swiatopogladu...po prostu lezace i smierdzace gowno,nikomu nie sluzace,ktore ktos wysral a ono sie rozklada i napawa ludzi odruchem wymiotnym:D jestem pewna ze ta osoba to ty...nijaki fazi na MG;)\ widzisz kurwo,wszedzie cie wyhacze:D

Gość ffrvgf
moze i ta pani nie zachowala sie honorowo wprowadzajac sie tam ale nie sadze zeby poleciala na kase, bo jak by leciala na kase to znalazla by sobie jakiegos bogatego faceta a nie takiego ktory mieszka na wsi, na poddaszu i swoich rodzicow.

Gość kaskadka
skoro smiejesz sie z tego to po co ten zalosny temat?

Gość synusoida
skoro ci Madusiu tak zimno tu i ciarki to ogrzej sie na innym topiku, np dla kochanek, moze tam mniej jadu? chociaz watpie,

Gość biedna kaskadka...
kochaś w domu zonie minetkę strzela a ona się biedna na forum pluje taka samotna w sobotni wieczór.....

Gość synusoida nie wysilaj się
bo ludzie, którzy nie przeżyli podobnej tragedii w życiu Cię nie zrozumieją tylko będą pierdolić o Twoim jadzie, złości i żałości. Szkoda na nich czasu i energii. Ale tak się składa, że życie im też może podobnie dokopać i zobaczymy jaką "klasę" wówczas zaprezentują :)

Gość luzak gepard chester
Och, już bez dramatyzowania... W życiu przydarzają się gorsze tragedie niż zdrada męża i rozwód...

Gość lamka 2
Powiem tak, nie znajdziesz tutaj zrozumienia, bo w czasach obecnych takie wartosci jak honor, ambicje, szacunek, mestwo i kobiecosc, sa na wyginieciu. Wiec kobieta wejdzie Ci do domu z buciorami, zabierze ojca dzieciom, pozbawi ich dachu nad glowa i oparcia i cala szczesliwa wykapie sie w Twojej wannie i bedzie sie pieprzyc w Twoim łózku. Szkoda Twoich nerwów.

Autorko piszesz, ze ona rozbiła Twoją rodzine!!! rozumiem ze roztrzaskała Ci głowe toporkiem:) a Twojego męża przywiazała do kaloryfera i teraz go puscić nie chce:) jesteś śmieszna. I przyznaj sie ze nie mozesz sie pogodzić z porażką, bo tak to można nazwać. Wiesz co piszesz ze ona nie ma klasy i honoru, ale jak widze to Ty go nie masz. Twojego meża musiało coś popchnąc do takiej decyzji, no ale lepiej zawsze szukać winy rozpadu małzeństwa poza nim niż w nim:) A Ty jak bedziesz chciała to braku honoru tamtej kobiety doszukasz sie wszędzie, nawet jeśli bedzie chciała wyjść ze swoim meżem na spacer:) to zaraz coś wymyślisz..jak ona mogła itp. Może zaraz te Twoje rzeczy powyrzuca i wstawi swoje:) Po to sa rozwody, jak któremuś coś nie pasuje to odchodzi, najwidoczniej w Twoim małzeństwie nie było prawdziwej miłosci przynajmniej z męża strony skoro odszedł. Rozumiem ze wolałabyś aby był z Tobą z litości.

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bo zamiast zajmować się poddaszem trzeba było zająć się mężem... obecna żona twojego ex wcale się nie osmieszyła, to normalne, że ludzie się rozwodzą pretensje powinnaś miec do ex a nie do jego nowej żony

Gość dwie łapki
@kaskadka teraz to juz wiem napewno ze zal ci d**e sciska, Zalosna jestes Kaskadka a tobie by nie było żal, jakbyś włożyła kupę czasu i energii w urządzenie i wyremontowanie swojego domu a jakaś lala z którą zdradził cię mąż przyszła na gotowe? Że już nie wspomnę o czasie i energii włożnej w tworzenie związku, który to za wybitną pomocą tej nowej panny się rozpadł. Czy ty na miejscu tej kobiety grzecznie byś się wyprowadziła ale wcześniej zrobiłabyś generalne porządki a w wazonach ustawiłabyś świeże kwiaty dla nowej pani domu? Nic w tym dziwnego że jej żal.

Gość lamka 2
Po to sa rozwody, jak któremuś coś nie pasuje to odchodzi, Jak jest tępy i pusty jak pustak, to odchodzi, jak mu cos nie pasuje. Prawdziwy mezczyzna i prawdziwa kobieta walcza o swoja rodzine. najwidoczniej w Twoim małzeństwie nie było prawdziwej miłosci przynajmniej z męża strony skoro odszedł. Rozumiem ze wolałabyś aby był z Tobą z litości. Byla milosc uswiecona sakramentem małżenstwa i nikt nie mial prawa tego rozdzielac. Wlasnie to jest postawa, o ktorej pisalam wyzej. Brak jakichkolwiek wartosci.