Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wiecznie wQrwiona

POMÓŻCIE CO MAM ZROBIĆ????

Polecane posty

Moja 16 miesięczna córka brykała strasznie i nie zdążyłam jej złapać i z całej siły uderzyłą tyłem główki w stół i lekko rozcięła nie lała się krew i nabiła guza dużego przyłożyłam z zamrażarki mięso ..narazie nic jej nie ma ale co mam robić?/boje się że coś jej może być podobno do 3 godz nie wolno spać itp bawi się jak by nic je pije ...

Gość kolejna debilkanatychmiast z
dzieckiem do lekarza!

Myślisz w sumie już nie raz przywaliła glebę ale nigdy aż tak:( martwię się cżeby coś tam w środku nie było:( ale jak chodzi normalnie i się bawito chyba nie ma źle:-/

Gość zeby tylko sie krwiak nie zrob
zadzwon na izbe przyje dla dzieci i zapytaj czy musisz przyjezdzac zeby ogladneli córke

Gość bxdd
...prowokacja...marna...

jak dziecko zachowuje się normalnie to nic mu nie będzie kurczę naprawdę z każdym guzem jeździcie na pogotowie? lekarz może zrobić co najwyżej rentgen głowy jak wasze dzieci będą miały 5 lat to będą świeciły jak żarówki :O

Gość przyulasek
popros o pomoc sasiadow, znajomych, albo jedz miejskim (o ile masz taka mozliwosc).male dzieci i urazy glowy to bardzo niebezpieczna kombinacja!

moja kuzynka walnela glowa o podloge tez chwilke poplakala zaczela sie bawic bo 2 godz stracila przytomnosc pogotowie zabralo ja do szpitala.okazalo sie,ze miala krwiaka,ktory napecznial i naciskal na jakies nerwy.wiec radze isc do lekarza lub na pogotowie.nie chce straszyc opisalam sytuacje rodzinna

Gość stella z raju
A co ci szkodzi jechać? Lepiej się upewnić, niż później mieć do siebie żal... U nas w rodzinie była już sytuacja, w której maluch (13 m-cy) wypadł z wózka.. na kafelki... I rodzice nie pojechali, bo stwierdzili, że nic mu nie jest. A było... i zostało w szpitalu... Jedz kobieto, bo ze zdrowiem dziecka nie ma żartów.

Gość kajlsjfhs
Pojebało was?? Z każdym guzem na pogotowie jechać?

Gość stella z raju
kajlsjfhs --> Wezmiesz swoimi glupimi poradami odpowiedzialnosc za to dziecko? :o To nie jest zwykly guz od malego upadku. Dziecko walnelo z impetem o kant stolu. Jeszcze coś?!

Gość stella z raju
znaczy o stól, ale zadna róznica.

jak dziecko ma prawidłowe odruchy i jest w dobrym humorze, to lekarz ją pogoni jak będzie upierdliwa to zrobi prześwietlenie, bardziej szkodliwe niż guz

Gość K a am i l a .
aleś mądra cipo do lekarza!