Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhklj

Miesiączka a wysoka temperatura....

Polecane posty

Gość jhklj

Okres dostałam w terminie...był krótki ale dość obfity....temperatura powinna mi spaść, a do tej pory (5 dc) utrzymuje się na poziomie 37.5...nie jestem przeziębiona i żadnych lekarstw nie przyjmuję...jeden test pokazał 2 kreski, a drugi jedną...nie wiem co o tym mysleć...

Gość zrób kolejny za kilka dni....
albo betę z krwi :)

Zrób test ponownie.Ja mam podobny problem.Początkowo spóźniała mi się@ 3 dni.Gdy już ją dostałam cieszyłam się ogromnie,ale coś chyba jest nie tak.moje @ trwają 6-7 dni.natomiast mogę stwierdzić że u mnie trwała 1 dzień bo drugi to bardziej plamienia a dziś to jakby końcówka Zamiast podpasek mogłabym nosić wkładkę higieniczną.mam mdłości ale nie poranne,piersi mnie nie bolą ale mam w nich uczucie mrowienia i jak zbiegam po schodach to bolą a temperatura 37,1 się utrzymuje.Moja mama miała plamienia (a raczej myślała ze to@ )do 3 miesiąca,po zatrzymaniu całkowicie krwawienia poszła do lekarza i była w szoku bo to był 4 mc.Oczywiście to mógł być wyjątek a ja mam nadzieję ze u mnie to coś się cykl rozregulował,bo te opóźnienie@ miałam pierwszy raz bo cykle miałam książkowo co 28 dni.

Zrób test ponownie.Ja mam podobny problem.Początkowo spóźniała mi się@ 3 dni.Gdy już ją dostałam cieszyłam się ogromnie,ale coś chyba jest nie tak.moje @ trwają 6-7 dni.natomiast mogę stwierdzić że u mnie trwała 1 dzień bo drugi to bardziej plamienia a dziś to jakby końcówka Zamiast podpasek mogłabym nosić wkładkę higieniczną.mam mdłości ale nie poranne,piersi mnie nie bolą ale mam w nich uczucie mrowienia i jak zbiegam po schodach to bolą a temperatura 37,1 się utrzymuje.Moja mama miała plamienia (a raczej myślała ze to@ )do 3 miesiąca,po zatrzymaniu całkowicie krwawienia poszła do lekarza i była w szoku bo to był 4 mc.Oczywiście to mógł być wyjątek a ja mam nadzieję ze u mnie to coś się cykl rozregulował,bo te opóźnienie@ miałam pierwszy raz bo cykle miałam książkowo co 28 dni.

Gość zrob jeszcz jeden test
ale mysle ze mozliwe jestes w ciazy

Gość zrob jeszcz jeden test
jhklj i Ty hehe

Dzięki za pocieszenie.Ja nie planuję dziecka.Stwierdziłam tylko moje obawy.I raczej nie zacznę się nakręcać że to może być ciąża.Będę sugerować się tym że może nadejść taki moment że mimo iż cykle miałam zawsze bardzo regularne to zawsze może nadejść taki miesiąc że mógł on się opóźnić i trwać krócej.Ale dzięki za wypowiedz.

Gość agusińska
DORIANA ja na twoim miejscu zrobiłabym test bo coś tu jest nie halo.Upewnisz się czy to aby na pewno nie ciąża tym bardziej że twoja mama miała podobną sytuację.Masz niektóre objawy które wskazują na prawdopodobieństwo ciąży.piersi nie muszą boleć ale masz mrowienie to też oznaka ciąży.Nie chcę nic ci sugerować ale lepiej się upewnić.......

Gość niechcaca
zrób test z bety. Takie utrzymywanie się temp, bez spadku w dniu okresu bardzo poważnie wskazuje ciąże.

Gość agusińska
Tak doriana zrób ten test,to już będzie pewniak.

Gość Lumesta
Hej Dziewczynki. Mam dziwną sytuację. Miesiączka spóźniła mi się 5 dni, zaczęła się od dziwnego plamienia. Zazwyczaj trwa u mnie tydzień. jest krótsza, bo trwała 5. Była dziwna. Raz obfita, a raz samo plamienie. Ponadto mam podwyższoną temp. 37.2'C. (mierzone w pochwie) A wiem, że podczas miesiączki temp nie jest podwyższona. o co tu chodzi? zrobiłam jeden test..wyszedł negatywny. A kochałam się w moim chłopakiem bez zabezpieczenia 26 grudnia 2011. a następnie 8 stycznia 2012..z zabezpieczeniem, które w trakcie nam pękło. czy możliwa jest w takiej sytuacji ciąża ?

Gość Lumesta
Dodam, że ta podwyższona temp utrzymuje się już od dobrego tygodnia. i przed okresem, i w trakcie i po. a nie czuję się przeziębiona, bez kataru, bóli gardła...nic... odczuwam kłucia w jajnikach. w piersiach dziwne szczypanie od czasu do czasu. Może któraś z Was miała podobną sytuację ?

Gość myszka36
drogie dziewczynki też mam podobny problem miesiączkuje w miarę regularnie testy negatywne ale temperatura podwyższona z piersi leje mi się mleko i porobiły mi się rozstępy oprócz tego jestem trochę podrażniona żadnych innych dolegliwości nie mam.

Gość olala24
Witam dziewczyny! :) Mam do was takie pytanko. Robiłam test 2 tygodnie po tym jak kochałam się z chłopakiem bo obawiałam się że mogłam zajść i wyszedł negatywny. Kiedy jednak nie dostałam miesiączki, która miała pokazać się 5.02 na następny dzień zrobiłam kolejny test, który również pokazał wynik negatywny. Mimo to mija 6 dzień od kiedy powinnam dostać miesiączke a tu cisza. Za każdym razem używałam testu Quick Viue. Zastanawiam się czy test mógł się mylić? Czy może jeszcze poczekać spokojnie na miesiączke bo może jeszcze się pojawi. Z góry dzięki za porady! :)