Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertyu

boje sie o ciaze

Polecane posty

Gość qwertyu

okolo miesiac temu uprawialam z moim chlopakiem sex bez zabezpieczenia. w tamtym miesiacu wykonalam test po jakis 2 tygodniach od stosunku. wyszedl negatywny. w tym miesiacu pojawil sie okres , wyglada jak zwykle. od poczatku okresu czuje sie dziwnie, ciagle chodze niewyspana, co jakis czas mam bole glowy . temperatura raz jest wyzsza od normalnej a raz nizsza. czy to moga byc objawy ciazy ?

Gość Beach party
chyba boje sie ciazy a nie o ciaze?

Gość qwertyu
no tak drobna pomylka , czy ktos mi moze odpowiedziec na pytanie?

jest szansa że test mógł być wadliwy i pokazał fałszywy wynik i że jesteś w ciąży. ale jest to szansa minimalna. watpie żebyś była skoro test był negatywny i miałąś okres.

Gość qwertyu
wiem, ale w takim razie skad te nagle zmeczenie?

ja czasem sama sobie wkręcałam ciąże....tzn. doszukiwałam się czegoś co tak naprawdę mogło być wcześniej,czyli wysoka temp itd :) no i w sumie napisałaś, że dostałaś okres. Chyba nie jestes w ciąży

Gość ewdqwdq
Autorko tematu, jesteś na dobrej drodze do jakiejś paranoi na punkcie ciąży, a może już ją masz. Miłego popadania w chorobę psychiczną... A, "bać się o ciążę" a "bać się ciąży" to nie różnica "drobnej pomyłki" bo sens tych zwrotów jest przeciwny.