Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiemmmm

nagrywanie płyt-problem

Polecane posty

Gość nie wiemmmm

mam pytanie,otoz chce wypalic plytke ze zdjeciami,ale nie moge,probowalam w programie nero,ale on nie czyta mi plytki-caly czas pisze wloz plytke do napedu,pomimo iz jest wlozona...plytka CD-R. Od dawna juz mialam problem z tym,kiedys chcialam nagrac muzyke i tez nie moglam,mam nagrywarke CD i DVD...w ogole jak wkladalam ta plytke czysta to nero nie podejmowalo akcji,tak jak zawsze...teraz wywalilam te nero i pobralam nowy program ashampoo burning i to samo,wybieram opcje do nagrywania obrazow,dodaje pliki,a jak przechodze dalej pisze wloz plytke itd:( Wie ktos o co chodzi??

Gość 58f0949
uszkodzony cd-rom ;/ czyli trzeba wymienic ;/

Gość nie wiemmmm
o nie:( a ile to kosztuje???:O

Gość 58f0949
nie no serio chyba cd-rom jest uszkodzony ;/ tak sie dzieje jak rzadko sie uzywa i caly czas stoi :/ nowy cd-rom taki jak ty masz to tak max 70zl z montazem w jakims serwisie, ale ja bym kupil za 10zl uzywany i sam sobie zamontowal :D

Gość nie wiemmmm
nie no sama to sobie nie zamontuje,bo wtedy to juz trzeba by bylo caly komputer zawiezc do naparawy,jak ja bym sie za to wzięla:DAle dzieki za pomoc,70z troche duzo:(ale coz chyba naprawde wyglada na to ze zepsuty bo wlozylam plytke CD z muzyka i nie czyta jej wcale:(