Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasny gwint

czuje ze depresja urodzinowa nadchodzi.

Polecane posty

Gość jasny gwint

no, wlasnie.

ja mam od 24 uodzin poczucie absurdu mojego istnienia, to już bedzie ponad rok, ale w kazde urodziny jest gorzej glowa do gory 🌻

Gość jasny gwint
ja mam poczucie absurdu odkad skonczylam 10 lat. swoja droga po jasna cholere ludzie skladaja Ci zyczenia z okazji urodzin, skoro urodziny wskazuja tylko jedno: ze czlowiek sie starzeje i czasu coraz mniej.

Mnie właśnie przeszła depresja z tego powodu, w dużej mierze za sprawą kafeteriuszy, którzy na moim topiku ze zdjęciem ocenili mnie na jakieś 10 lat mniej niż mam :P

nigdy tak nie myślałam o życzeniach ale w sumie to mile jak ktos o tobie pamieta. w tym roku pamietala jedna kolezanka :(

Gość jasny gwint
zyczenia to mały pikus. a jak robisz impreze z tego powodu- tanczycie, swietujecie etc i wlasnie z tego powodu :O tak czy siak, jak czlowiek ma obchodzic urodziny (przynajmniej ja) to zaczynam myslec o swoim zyciu; i dochodze do wniosku ze dobrze chyba nie jest.

Gość jasny gwint
ja tez nie robie imprez; no, tez zastanawiam sie nad soba codziennie ale urodziny jeszcze bardziej sklaniaja do depresyjnych mysli.

Gość jasny gwint
cholera, no smutno mi i bedzie jeszcze gorzej