Gość lalunia 1777777 Napisano Październik 24, 2009 http://www.garageshoes.co.uk/Scripts/prodView.asp?idproduct=2499 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość waqsd Napisano Październik 24, 2009 średnie, zalezy do czego bedziesz je nosić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pchełka Funia 0 Napisano Październik 24, 2009 jak dla mnie babciowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
snickersik 0 Napisano Październik 24, 2009 takie teraz sie nosi ale nie do kazdej figury pasuja... ja jestem dosyć niska wiec takich nie moge bo skracają nogi, ale jak jestes wysoka i szczupła to jak najbardziej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rupieciee Napisano Październik 24, 2009 takie botki bo ja wiem rewelcji nie ma , botki jak botki cos ala lata 80 ja nie lubie takich rupieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalunia 1777777 Napisano Październik 24, 2009 no wlasnie na zywo wygladaja lepiej, na nodze sie ladnie prezentuja, zgrabnie a nie tak babciowato jak na tym zdjeciu a do czego mozna je nosic wg was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monika Napisano Październik 5, 2019 A co powiecie o takich brązowych botkach: ? Mi się strasznie podobają! Platforma i obcas są może i wysokie, ale dla niskiej osoby jak ja to świetne rozwiązanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S0NIA 0 Napisano Październik 4, 2022 rozglądacie się już za butami na jesień? właśnie sprawiłam sobię nową parę ze sklepu luxusowi.pl. jak tylko zobaczyłam zamszowe botki, to już wiedziałam, że za chwilę wylądują w koszyku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach