Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość albina z komina

nasza klasa-śledzik wiem

Polecane posty

Gość albina z komina

jak go wyłączyć!!!

Gość dfgdfgdfgdfg
czemu chcesz to wylaczyc

Gość ale czy mozecie mi napisac
o co wlaściwie chodzi z tym śledzikiem? Pytam serio

Gość albina z komina
żadnym altem ani F4 Oto sprawdzone sposoby Internet Explorer 1. W notatniku wpisujemy tekst: #sledzik_box{display:none;} Plik ten zapisujemy w dowolnej lokalizacji i pod dowolną nazwą ale z rozszerzeniem .css (np. sledzik.css). Możemy także pobrać gotowy plik: sledzik.css 2. Z menu Internet Explorera wybieramy Narzędzia, a potem Opcje internetowe, dalej Dostępność (prawy dolny róg). W nowym oknie zaznaczamy pole: Formatuj dokumenty używając mojego arkusza stylów. Za pomocą opcji Przeglądaj wybieramy utworzony przez nas wcześniej plik sledzik.css. 3. Zatwierdzamy OK FireFox Logo FireFox 1. Instalujemy wtyczkę AdBlock Plus: https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/1865 2. Z menu programu wybieramy opcję Narzędzia, następnie AdBlock Plus - ustawienia, gdzie wybieramy z menu Filtry i wciskamy Dodaj filtr. 3. W okienku Nowy filtr wpisujemy: #div(sledzik_box) Dodatkowo aby pozbyć się osób promowanych przez Naszą-Klasę, nie rezygnując jednocześnie ze Śledzika? W okienku nowy filtr AdBlocka wpisujemy: #div(sledzik_promo) Opera Logo Opera 1. W notatniku wpisujemy tekst: #sledzik_box{display:none;} Plik ten zapisujemy w dowolnej lokalizacji i pod dowolną nazwą ale z rozszerzeniem .css (np. sledzik.css). Możemy także pobrać gotowy plik sledzik.css 2. Otwieramy Operę, z której menu wybieramy Narzędzia, Preferencje a potem wybieramy zakładkę Zaawansowane i wciskamy przycisk Zawartość. Wciskamy przycisk Opcje stylów. Na dole nowego okna wciskamy Wybierz, wskazujemy utworzony przez nas wcześniej plik sledzik.css. 3. Zatwierdzamy OK Chrome Logo Chrome 1. Ściągamy plik: antysledz.zip 2. Wypakowujemy zawartość archiwum bezpośrenio na dysku, np. C:\ 3. Klikamy prawym przyciskiem myszy na skrócie do programu Google Chrome i wybieramy Właściwości 4. W polu Element docelowy dopisujemy na końcu (po spacji): --load-extension=c:\antysledz Safari Safari Logo 1. W notatniku wpisujemy tekst: #sledzik_box{display:none;} Plik ten zapisujemy w dowolnej lokalizacji i pod dowolną nazwą ale z rozszerzeniem .css (np. sledzik.css) Możemy także pobrać gotowy plik sledzik.css 2. Otwieramy Safari, klikamy koło zębate w prawym górnym rogu i wybieramy Preferences (Ctrl+, ). Wybieramy zakładkę advanced, wskazujemy opcję Style Sheet: "None selected" i zaznaczamy "Other…" 3. W otwartym oknie wyboru pliku wskazujemy dokument stworzony w punkcie 1 Konfiguracja Naszej-Klasy Jest jeszcze jeden bardzo prosty choć drastyczny sposób by usunąć Śledzika na zawsze: nasza-klasa.pl/profile/remove. Na tej stronie twórcy Naszej-Klasy udostępnili możliwość pozbycia się Śledzika, a przy okazji też całego konta. Ja zastosowałam wtyczkę do FireFoxa.

Gość napiszo co chodzi z tym
sledzikiem? co to jest? Ja to mam to co teraz?