Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naturalność czy nie do końca

robic czy nie robić?

Polecane posty

Zastanawiam się czy zrobić sobie żele na pazurach. Wzorkiem się nie sugerujcie, chodzi mi o kształt mojego pazura, warto robić tipsy? jakie są plusy i minusy. Nigdy nie miałam to nie wiem, więc pytam. oto moje pazury naturalne: http://pl.tinypic.com/view.php?pic=2euq1qh&s=4 http://pl.tinypic.com/view.php?pic=19t9av&s=4 One mi się rozdwajają dlatego zawsze mam krótkie, to jest najgorsze dlatego myślę nad żelami, ale boje się tez, że zniszczę sobie naturalne paznokcie na dobre. Jaka jest wasza opinia na ten temat?

Gość Grzybice paznokcia tu widze

gdzie ta grzybica??

dziękuję, używałam już różnych odżywek, tej wspomnianej wyżej nie, ale inne nic nie pomagały, jak tylko udało mi się zapuścić odrobinę paznokcie zaczynały się rozdwajać. Skrzypu nie chce brać, bo on działa nie tylko na pazury ale na wszystko inne, a z reszta u mnie ok.

Gość migotka18
zrób kupsko to ci przejdzie

Wi-Olka właśnie nigdy nie robiłam żadnych, nie wiem nawet na czym to dokładnie polega, teraz zaczęłam się zastanawiać bo dopadła mnie desperacja przez to rozdwajanie się moich paznokci i nie przekraczam długości widocznej na zdjęciach.

Tak nic nie rób :) kup tą odżywkę Tisane ,moja koleżanka także mi ją poleciła ,jest świetna :)i taniutka :)

a ta odżywka dostępna w drogeriach jest czy w aptece?i jak się ją stosuje? Bo jak w Google wpisałam to tylko jakieś dziwne opakowanie mi się pokazało...wiem, wiem,truję...

W drogerii również kupisz ,ale czy we wszystkich to nie wiem :) to jest jakby balsam /wosk do wcierania dlatego ma takie opakowanie jak krem :)

Gość K a m i l a .
a ile ten Tisane kosztuję?

Ja u siebie mam Rossmann, Natura i takie kosmetyczne w supermarketach, będę szukała. dzięki dziewczyny, nie chciałabym robić tipsów, ale w akcie desperacji doszłam do wniosku ze to jedyne rozwiązanie by nie patrzeć na to rozdwajanie...jeśli nie znajdę w drogerii to może zamówię na allegro, nie szukałam co prawda ale pewnie się znajdzie tam. Nadal czekam na rady i opinie:)

Lepsze sa takie krotkie a nie jakies akryle...poza tym teraz modne sa ciemne lakiery do paznokci wiec koniecznie krotkie paznokcie;)

No ja np. na te swoje króciutkie często daje czerwień, taka ognistą.