Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mitio987

jak się pozbyć kochanki?

Polecane posty

Gość Mitio987

Miałem kochankę dośc długo, ale dwa lata temu poznałem nową kobietę z żoną w końcu udało się dogadać co do rozwodu bez orzekania o mojej winie, więc zerwałem z tamtą kochanką z którą 5 lat się bujałem, ale niestety ona nie chce mi dac spokoju, ja mam już nowe życie a ta ciągle wydzwania , zmieniłem numer telefonu ale pracujemy w jednej firmie więc pisze maile i dzwoni na służbowe, całe szczęscie że się wyprowadziła bo pewnie by mnie nachodziła w domu i denerwowała moją miłośc nową .

Gość ghjjk
sorry, ale cała kafe ma to w swojej obszernej doopie pałuj się nędzny kliencie

Gość Mitio987
i tyle na ten temat? nie ma innych porad? mam tę babę znosić ile jeszcze? niech się zajmie sobą a nie głupoty do mnie wypisuje

Gość Zinnka
Zwiazales sie z kobieta, z ktora pracujesz? hehehe matolek...

a co ci wypisuje:)??? że kocha czy że jesteś drań? bo jak, że kocha- to w końcu powiedz jej tak, żeby poszło jej w pięty a jak, że jesteś drań- to nie wiem......utop?

Gość tak czytam i czytam
Nie bądź niemiły.Jak ci się nowa żonka znudzi,to zanim znajdziesz nastepną to ta będzie na miejscu.Przecież nie będziesz konia walił. Albo zakop ją w lesie...bodaj nie oszukasz nastepnej,erotomanie.Tragiczne,że są tacy ludzie jak ty.

eeee to niefajne a nie lepiej śmierć przez tzw zaruchanie??? przyjemne z pożytecznym

Gość Zinnka
Daj namiary nowej kochance na ta dawna......nowa szybciutko zrobi porzadek:)

Gość Mitio987
hahah ale macie rady zajebiste wiadomo że szpadlem jej nie załatwię ani niczym innym niech se baba zyje byle z dala od emnie i mojego zycia

Gość jaterapowiem
Biedactwo ty moje

Gość skad sie biora tkie chu..e
jak mozna tak przez 5 lat i ona nic nie chciala nie wymagala zebys odszedl od zony!!! tak po prostu sam sex przez 5 lat??!! Nie wierze pewnie jej obiecywales bog wie co a jak nie to dawales nadzieje. Sam jej pewnie dupe zawracales przez te kilka lat ona nikogo przez ten czas nie miala a teraz nagle ci przeszkadza. Ja pierdo...e skad wy sie bierzecie z plantacji czy co!!!

Gość jaterapowiem
demonki na cie czekają

Gość Mitio987
no właśnie chciała żebym odszedł od żony ale mnie to tak wkurwiało, odszedłem jak chciałem, to odszedłem ale z nią nie chciałem być bo za duzo się domagała. Teraz mam taką co sie nie domaga niczego i sie rozwiodłem na moją korzyść ale mam dośc tej baby

Gość a kiedy ja ruchales
a kiedy ja ruchales nie miales dosc??teraz po 5latach potrzebujesz nowej dziury i starej masz dosc.Ta nowa czeka to samo po kilku latach hahaha:D Po chuja wy chodzicie po tym swiecie!Chyba zostane lesba:D

Gość nie mam pseudonimu
jesteś strasznym draniem Koleś i tyle, to co wiemy , że zmarnowałeś 5 lat jakiejś kobiecie i ileś tam lat innej kobiecie która była Twoją żoną jesteś zerem dnem

Gość a która ładniejsza
obecna zołza, czy była kochanka? Poka foty ocenimy i cie pozbawimy problemu. Oczywiście wybieramy młodszą i ladniejsza - takie są warunki układu.

Gość Mitio987
No i najwazniejsze, była kochanka nir daje się ładowac w kakaowe oczko, a obecna nie ciagnie lachy jak nalezy

Gość jak ruchal
to nie byla babą tylko skarbem ,slonkiem ,myszką ,o żesz co za palant

"Pomarańczowy Skurwysyn zabierz ją na romantyczny spacer do lasu. Weź ze sobą szpadel..... " :D ...dobre...dobre... Pomarańczowy S. dziękuje za rozbawianie mnie Pozdro 🖐️ )))

Nie popieram zachowan jakie reprezentuje autor,ale z jednego sie ciesze.tym wszystkim kochanka ,ktore za cene urojonej milosci rozbijaja malzenstwa,pokazuje co znacza.nic.

Gość no proszę jak sie nad biedactw
em kochanką porzuconą użalają inne kochanki. :-O A tych kobiet, którym same niszczycie życie to wam nie żal? Te fiutki, którym obciągacie nie są takimi samymi kłamliwymi su...i ? Hipokryzja drogie panie

Gość drente
jak jest w miare ladna i dobrze sie rucha moge sie nia zaopiekowac.