ona125 0 Napisano Październik 24, 2009 SYLANA jak by czytala o swoim życiu... moj chlopak wyjechal do Hiszpanii po 3 miesiacach pojechalam tez dlatego ze on tam jest, ja tez znalazlam prace . myslalam ze bedzie lepiej ze bedziemy sie widywac czesciej ze nie bede tesknic itp. ja mam wolne tylko co 2 tygodnie wiec tylko co 2 tyg.jestmy razem, a tak to tylko na pare godzin sie widzimy jak pracuje i to tez zadko:/ a jak jestem u niego to cos jest nie tak mecze sie tez bo jak mi z czyms zle to nie moge mu siE wygadac b zawsze mowi ze ja przesadzaam... w grudniu wracamy do polski bo zima dla mojego M.. nie ma pracy ale od lutego znow wraca do Hiszpanii a wtedy nie wiem co to bedzie:/ M.. narazie nie chce wrocic do Polski a tutaj tez raczej nic sie nie znajdzie bo musza byc jakies papiery i tez ciezko cos znalesc za małe pieniadze:/ .... tez mowi ze kocha i che byc razem ale mowi to taK Jakos bez przekonania czasami(chyba ze mi sie wydaje).. a jak mu mowie ze moze bedzie lepiej jak zerwiemy to mowi ze szkoda tylu miesacy i juz lata ale to moj wybor.... wiec nawet sie nie stara... wszystko ja podtrzymuje w tym zwiazku ,czasami sobie tak mysle.... a ja tak nie chce.. wiec w moim przypadku zagranica wszystko zmienia dlatego ze nie mozemy byc razem:/:/:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach