Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelus22

jak spławić żonatego???

Polecane posty

Witam. Wypisuje do mnie na gg żonaty a jego żona jest w ciąży i proponuje seks. Nie znam jego żony za to jego znam i sytuacja na początku śmieszyła mnie,teraz już przestało bawić. A swoją drogą kim trzeba być żeby chciec zdradzic swiezo poslubiona zone? wczesniej jak byl zareczony to tez startowal do mnie,ale jak zobaczyłam zdjecia jego dziewczyny to ucieklam.Moglaby wypowiedziec sie dziewczyna,ktora miala kiedys podobna sytuacje? Co zrobić: A. Ignorować B. Podpuszczać C.Umówić się i wystawić . Nie kryję że C najbardziej mi się podoba:P

Gość głupia jesteś czy udajesz

Gość Chopok
daj mu gacie do powachania

Gość szczerze to tylko
przedstaw wasze rozmowy na gg jego zonie, moze bedzie jej ciezko ale latwiej nie bedzie z pewnoscia kiedy mezus znajdzie (a znajdzie na bank) inna ktora nie bedzie miala oporow wskoczyc do lozka zonatemu.

nie znam jego żony,nawet nie wiem gdzie ja spotkać. A za takie rady pomarańczowy to dziękuje,ale nie skorzystam

Gość spotkasz ja tam gdzie jej meza
nie ? wypytaj sie go, podpuszczaj (ale tak zeby to on o seksie czy spotkaniach wspominal NIE TY) by sie dowiedziec gdzie mieszka, albo gdzie jego zona pracuje, chodzi na kawe, zakupy czy odwiedza fora

Gość jesteś stuknięta
lecz się kobieto!!!! tak,tak daj mu dupy

Gość a czemu ucieklas jak
zobaczylas foty zonki?..