Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shoken

mam talent - finałowa 40

Polecane posty

Gość najgorsze jest to
że pewna gruba osoba przeszła która śpiewała wg mnie słabo

Gość jak dla mnie to w tej edycji
kto mowi o majewskim? :o macie swoje zdanie, ja mam swoje. Według mnie nie było nikogo ciekawego i nikt mi się nie podobał a te co spiewają nie mają ciekawego głosu i do tego fałszują. Beznadziejna edycja

Gość shoken
a ja uważam że w tej edycji jest wiele talentów

akordeonista był według mnie ciekawy, ciekawy był duet tato z córką i dwie dziewczynki akrobaci, ciekawy był występ dziewczynki z hula hop (nie wiem czy przeszła). Było kilka zapadających w pamięć występów.

Gość jestemraczejnienormalna
dziewczynka od eurydyk była jak dla mnie za bardzo zrobiona wrażliwość jest jednym z elementów osobowości scenicznej, bo tylko człowiek wrażliwy jest w stanie zaczarować ludzi. poza tym mam wrażenie że dziewczynka agata rozumiała co śpiewa, czego o dziewczynce eurydyce powiedzieć nie można. talent to dusza a nie technika. jest dużo dobrych pudeł rezonansowych. i co z tego...

Gość jestemraczejnienormalna
chdoziło mi o to że nie tylko sama technika. bo z drugiej strony talent bez techniki jest też o kant dupy potłuc

Gość shoken
tak ale pulpet nie ma według mnie prawdziwego talentu

Gość shoken
a poza tym ten jej wzruszajacy gest też była naciągany

dokładnie, u każdego można by się do czegoś doczepić, a ten program polega na tym by do góry pięły się swojego rodzaju oryginalności, takie które zapadają w pamięć.

Gość feel for uuuuu
macie pretensje ze nie poprzepuszczali wokalistow a w poprzedniej edycji to wyliście ze same spiewaki tam sa a to jest przeciez Mam Talent a nie idol. ja sie ciesze ze popowska nie przeszła, niech idzie do szansy na sukces bo glos ma ale do mam talent sie nie nadaje po prostu, wszyscy tam maja spiewac? niech wygra ktos kto tanczy (chociaz od tego jest Ycd), albo gra na intrumencie i tym porusza tłumy, cokolwiek byle nie spiew i byle nie dziecko.....

nie chodzi o to by byli sami śpiewacy, ale takich tez puścili dlatego mówimy kto naszym zdaniem powinien być zamiast kogo...

Gość feel for uuuuu
a ja mysle ze to bylo celowe, puscili gorszych po to by jak powiedział wojewodzki "tym razem nie było samych spiewakow", zeby nie stanowili zagrozenia dla innych, bo jak pamietacie w 1 edycji z kazdego odcinka finalowego przechodzil jakis wokalista i potem taka kulawik sie znalazla w finale :o dla mnie to jest porazka

Gość shoken
co do kulawik zgadzam się co doi popowskiej nie

Gość oczywiście ze celowe
oni wiedzieli co robili śpiewających przepuścili słabych zeby byli na 1 szym miejscu do odstrzału

Gość majdalena
"pulpet zaśpiewała bardzo przeciętnie, nie zapada w pamięć, a ta mała z dzisiaj tak."--->>> jak wybierali między pulpetem a tą małą Kasią to wojewódzki powiedział ze może i nie jest to decyzja sprawiedliwa ale decyzja ma być nasza, oni może szukają kogoś innego niż wokalistki albo mają już kogoś swojego

Gość to ta zielona
popowska nie przeszła?? w sumie dobrze. to wykonanie było słabe. mysle ze stac ja było na wiecej. ta mała od eurydyk tez dobrze ze nie przeszła. potencjał ma , ale momentami było nieczysto i jeszcze w niektórych momentach nie miała dobrego "podparcia" "charczacego pulpeta" nie widziałam wiec sie nie wypowiem. ta grubsza dziewczyna chyba ok. totalnym nieporozumieniem za to było dla mnie dzisiejsze przepchniecie tych małych baletnic ( i czy one przeszły dalej ?) i mam wrazenie ze to tylko dlatego ze sa małe. bez sensu. nie na tym polega chyba ten program. a czy do finału przeszły te dwie dziewczyny, które spiewały "pearls" shade ??

Gość zgadzam sie z zielona

Gość shoken
może niektóre decyzje były celowe ja nie wierzę że to wszystko jest prawdziwe, dopiero później wychodzi że ktoś jest czyims znajomym

Mówicie że te małe nie czysto śpiewały, ludzie one mają po kilkanaście lat i taki głos, taka charyzmę...nie uczyły się śpiewu nigdy w życiu jeszcze długa droga przed nimi, ale jak na swój wiek już maja wielki talent!!

Gość to ta zielona
dlatego lepiej zeby pokazały sie za kilka lat :)

Dla mnie wogole bezsensem jest start dzieci w programie tegu typu z roznych wzgledow. Od 15 roku zycia i tyle. Ja sie zdziwilem, ze przeszli ci dwaj chlopcy - bracia, ktorzy cos tam machali rekami i spiewali beznadziejnie. Lepsze przedstawienie dawalem w szkole podstawowej z kolezanki i kolegami.