Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Helgaa

Mówiłyście swoim facetom?

Polecane posty

Gość Helgaa

Dziś ginekolog, potwierdził u mnie nadżerkę w okresie epidermizacji, który jest stanem przedrakowym w szerokim ujęciu. Brzmi dziwnie, ale w zasadzie raczej jest niegroźne, dlatego zastanawiam się czy mówić o tym swojemu facetowi... Z jednej strony nie chcę go martwić, bo zacznie sobie wyobrażać nie wiadomo co, ale z drugiej później może mieć pretensję, że go okłamałam... Wy mówicie swoim męzczyznom o wszystkich takich sprawach? Czy wolicie poczekac, az sytuacja się wyjasni?

Gość e-mail555
powiedz ja tez mam nadzerke i powiedzialam od razu o zapaleniach tez mowie

Gość ja tez mowie norma

Gość Helgaa
Nadzerka, a mówił, że tylko poliże...swinia nie facet

Gość Helgaa
Ehh podszywaczu, idź, obejrzyj sobie boks, jeszcze zdążysz, Koktajl - to niezbyt ciekawie:O;)

Gość Helgaa
Nie no, szczerze mówiąc bardziej boję się reakcji w drugą stronę... Jak ognia unikam lekarzy, wszystkiego co z nimi związane, a jak on usłyszy, że napomknę, zacznie dochodzenie, usłyszy nazwę, i zaraz się zacznie, gderanie, ciąganie po gabinetach, cuda wianki...

Gość Helgaa
I nie wiem czy facet może sie ta nadżerka zarazić?

Gość Helgaa
Ten ostatni wpis, to oczywiście podszyw :) Jak widać zarazić, to się podszywacz sam zaraził ale na głowę:O

powiedz :) ja mojemu facetowi mówię o takich problemach (sama miałam w zimie zapalenie wpierw bakteryjne, potem wirusowe, niby bez powodu bo nie uprawialiśmy sexu) mimo to przejął się moim zdrowiem, a nie uciekł :P ostatnio nawet mnie namawia żebym poszla do ginekologa i sie przebadała, o tak na wszelki wypadek :) raz w roku to przecież norma tak że nie bój się :) a jeśli ucieknie to świnia nie facet i nie byl Ciebie wart ^^

Jesteście razem i chyba naturalne jest, że powinnaś rozmawiać z nim i o tych sferach Twojego intymnego życia.

Gość myślę że.....
chwalenie się" nadżerką/chorobą w okresie narzeczeństwa jest głupotą, która momentalnie słusznie zakończy chorobliwy związek, natomiast w małżeństwie jest obowiązkiem, bo przecież ślubuje się wierność do grobowej deski, no, chyba, że się jest zwierzęciem!!!!.

Gość facet to swinia_
I ty o tym dobrze wieeeeeeesz nananan Wybrakowany model wymienia sie na nowy, bo nie ma serwisu gdzie mozna przyjsc z reklamacja.