Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Óśmiehnienta

Usmiech usmiech ... a czemu? juz pisze...

Polecane posty

Gość Óśmiehnienta

Śmieszna sytuacja, przynajmniej dla mnie. A mianowicie zauważyłam od jakiegoś czasu, że podobam się takiemu gościowi. Problem, że on jest o 9 lat starszy ale nie o tym chcę głównie napisać. A przechodząc do sedna, gra w zespole black metalowym, dość znanym już w naszych okolicach. Nawet gościu z behemotha go poznał i chciał sobie z nim fote strzelić:P. Niby taki pewny siebie, a jedynie jak mnie umie zaczepić to pokazać rogi w moją stronę;) Zazwyczaj to ja zaczynam rozmowę, która trwa mimo moich usilnych starań z kilka minut. Mimo to on się nie poddaje, jest zawsze dla mnie miły, próbuje czasem coś powiedzieć, też coś czasem napisze na gg czy na kom. Ale to jest takie jakby chciał a nie mógł. Ja mam chłopaka i w ogóle przeszkadza mi jego wiek, więc na pewno nic z tego nie będzie. Przynajmniej nie w tym wieku:P A chciałabym się przynajmniej zaprzyjaźnić. Wiem, że gościu jest fajny, bo przy ludziach, których zna długo to zachowuje się swobodnie. Przy mnie się tak spina. hehehe. No uśmiech mam ta twarzy z tego powodu cały czas. Co byście zrobili? Kafeterianie? heheh tak wiem:) nudzi mi się. ale napiszcie:D

Gość Óśmiehnienta
Nooo... także tego

Gość Óśmiehnienta
Coś jeszcze chcesz dodać?:D

Gość Óśmiehnienta
to nie:P Weźcie się wysilcie:D Sory, że nie założyłam tematu o tym, że mi świeczka utknęła GDZIEŚ TAM albo że nie wiem czy się ruchać z gościem o 40 lat starszym czy nie bo jestem niepełnoletnia. Naprawdę, wybaczcie..:D Zrewanżuje wam się później.

skoro jest fajny to się zaprzyjaźnij ...daj mu czas może będzie śmielszy ... podobasz się chłopaczynie i się peszy ;)

Gość Óśmiehnienta
hee.. No zobaczy się co będzie dalej:D Tylko ja myślałam, że on zawsze taki pewny siebie. Przynajmniej taki się wydawał. Aż tu nagle, nie wie jak zagadać do 14 latki.. Naprawdę mnie ta sytuacja śmieszy. Albo nie sama sytuacja co te jego podchody:)

Gość Óśmiehnienta
Nie no, ale rozmowni to jesteście strasznie:D

Gość Óśmiehnienta
Dobra, idę sobie zrobić zupkę gorący kubek i jak was nie będzie to powiem panu śwętemu z brodą żeby do was nie przyszedł i będzie wam łyso:P

Gość bhubhubhu
14 latki? matko!:O

Gość Óśmiehnienta
No co MATKO co MATKO. Ty już matki w to nie mieszaj:P No ale tak na poważnie to o co chodzi. przecież napisałam, że nic nie planuje bo mi różnica wieku przeszkadza. Ja 14 on 23. To nawet wyglądać nie wygląda:P

Gość Óśmiehnienta
Ej no temat dyskusji nie tego, że nikt nie wchodzi?:D

Gość Óśmiehnienta
no nie wkurzajcie mnie !

Gość Óśmiehnienta
A na dodatek nie mogę założyć nowego tematu z ciekawszym tytułem bo założyłam już pseudo 10 tematów, chociaż założyłam AŻ jeden ;)

Gość Óśmiehnienta
No luudzie..

Gość Óśmiehnienta
Dobraa!! Poddaje się ! .... ech