Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3dziecha

stara, cyniczna

Polecane posty

Gość 3dziecha

Właśnie dziś mam 30te urodziny. W nic już nie wierze. Nie szukam szczęścia w miłości-w ogóle jej nie szukam. Nie chcę męża, dzieci rodziny. Jedyne po co żyje to praca i pasje. To mnie nigdy nie zdradzi, nie zawiedzie, nie znudzi się. Ustalam konkretne cele i do nich dążę. Nie jestem nieszczęśliwa. Jestem trzeźwo myśląca. Ktoś jeszcze?

Gość ja...wprawdzie stawiam na
czarna dzide bo to jest to co lubie , a milosci nie ma, tylko zdrada i jad, klamstwo i egoizm wiec popieram cie,

Gość 3dziecha
szkoda, że nie możemy napić się razem ;)

Gość janina z komina
pewnie jest dużo ludzi, którzy myślą podobnie do Autorki są i tacy, którzy i tego nie mają (praca, pasje ) a chcieliby i czują się przez to nieszczęśliwi wszystko zależy od tego, jakie się ma priorytety i co w danej chwili jest ważne

Gość 3dziecha
oj strong zdecydowanie. Dla dziewcząt wciąż nieskalanych cynizmem mamy redsy i inne

Gość adam maczo men
brak bolca w pochwie powoduje bezsensowny słowotok u starszych kobiet

Gość 3dziecha
dzięki. Mam ochotę rozwinąć wątek, wymienić myśli. Tak jakoś przez ostatnie lata nagromadziło mi się trochę refleksji i choć może zbyt mądre nie są, to chętnie się podzielę :) Jutro coś więcej napiszę, dziś wskakuję już do łóżka. Dobranoc

Gość 3dziecha
Ach macho... Czy ktoś tu pisze, ze jest sfrustrowany z powodu sexu? Czy znaleźć bolec do pochwy to jakiś problem?