Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowe ciastko

Niema dzidzi. Dostałam . Tak mi smutno..

Polecane posty

Gość malinowe ciastko

jw. No wyc mi sie chce.... ile mozna probowac..

Gość a jak dlugo sie starasz

Gość malinowe ciastko
Niedlugo ok3 mies. ale przy pierwszym dziecku wogole sie nie staralismy, a teraz jak chcemy to jakos niewychodiz. Badania robilam, wszystkie topiki chyba przeczytalam nt. zajscia itd. A teraz to 2 mies siedzie i beczze.

Gość
badz cierpliwa nie stresuj sie,wiem co czujesz.

Gość
3 miesiace to krotko. chociaz ja w 3 miesiacu staran zaszlam w ciaze.

Gość
autorka tego topiku nie prosiła o obrażanie jej

Gość i odtąd co mmiesiąc
będziesz nam takie tematy zakładała? Dostała @ i już problem:o

Gość HYZIA GYZIA
Witaj. Potraktuj tez czas nie jako stracony. Masz dodatkowy miesiac na przygotowanie swojego organizmu na dzidzie. Lykaj folik witaminki ,masz wiecej cxzasu na przygotowanie gruntu:) Nie wiem czy potrafisz okreslic kiedy masz owulacje? Sa w apece testy owulacyjne kosztuja ok 30 zl, sa bardzo pomocne.

Gość
ale niestety nie zawsze pomagaja ;)

Gość HYZIA GYZIA
A co do tego obrazliwego posu powyzej o widac ze rodzice auora walneli go w leb po urodznieu bo ludzie nie rodza sie z takim chamstwem.

Gość malinowe ciastko
Byc moze co miesiac bede zakladala takie tematy a ty co miesiac bedziesz wperi...swoje 3 gr. Karola dzieki. Moze rzeczywiscie mam dodatkowy miesiac na przygotowanie sie. Ale smutek mam wielki.

Gość zawiedziona212
Kochanie ja starałam się 2 lata :) Znaczy jeszcze dziecka nie mam , ale o niepłodności mówi się dopiero wtedy gdy regularnie współżyjąca para nie zachodzi w ciąże po roku starań, piszę to dlatego że nie masz po co się smucić bo to dopiero 3 msc starań , równie dobrze możesz zajść w ciążę dopiero w 10 miesiącu starań lub po roku.... Nie śpiesz się , dobrze się przygotuj : łykaj witaminy i kwas foliowy , zmień dietę na bardziej zdrowszą, i dopilnuj by i Twój mąż odżywiał się lepiej bo zdrowa dieta bardzo korzystnie wpływa na ruchliwość plemników. Ogranicz też palenie papierosów. I co najważniejsze bądź cierpliwą kobietą , nie poddawaj się . I pamiętaj jak łatwo zauważyć "Jak się bardzo chce , to się tego nie ma" więc do ciąży podchódz z dystansem :)

Gość O rany losie
A ja znowu nie mam 6 w Duzym Lotku.. Znowu tylko "trójka" tak mi źle... Bym się pociela ale życie idzie dalej

Gość malinowe ciastko
Dziekuje za otuche, ale tak strasznie mi teraz smutno. Tak bardzo nam zalezalo w tym miesiacu. Bardzo chcemy bardzo. Teraz to bardziej niz no kiedykolwiek. Wiem jak duzo jest teraz takich spraw,staraczek, i dziekuje ze i mna sie ktos zainteresowal i pocieszyl. Ale juz bylam gotowa ze teraz to sie uda,juz nawet ciuszki dla maluchow ogladalam,juz w myslach mieszkanie przemeblowalam. A tu nic...

Gość zawiedziona212
Na kupowanie ubranek itp poczekaj przynajmniej do 5 msc ciąży :) Bądź cierpliwa , nie staraj się "na prymus" Domyślam się że tak bardzo chcecie tego dziecka że kochacie się tylko dlatego żeby je mieć , kochaj się dla przyjemności , i wtedy nie myśl o tym czy plemniki dotrą do macicy itp. Pamiętaj że orgazm ułatwia zapłodnienie ponieważ rytmiczne skurcze macicy "wciągają" plemniki do środka , tak że plemniki mają ułatwioną drogę do komórki jajowej. I co jeszcze , nie kochaj się codziennie, róbcie 3-5 dniowe przerwy między stosunkami tak by plemniki mogły lepiej dojrzeć . Kochaj się w swoje dni płodne kiedy Twój śluz jest przeźroczysty i rozciągliwy....

Gość szukaj trumny bo z takim
nastawieniem to za następne dwa miesiące będzie można o tobie w nekrologach poczytać: "zmarła śmiercią samobójczą bo nie doczekała się dzidzi per fasolki". Proponuję dobrego psychiatrę.

Gość ppp22
nieprzejmuj sie tymi poje... kometarzami wiem jak to boli :-(

Gość zawiedziona212
a Ty ppp22 ile się starasz??

Gość ppp22
tak jak malinowe ciasteczko , 3miesiace.ja niemam jeszcze dzieci.

Gość zawiedziona212
Na pewno się doczekacie :) Ja się staram ok. 2 lata...To dopiero 3 msc , bądź cierpliwa :)

Gość ppp22
mam nadzieje ze wszystkie sie doczekamy :-). zawiedziona212 a czy Ty robilas badania na niedoczynnosc tarczycy? ja sie lecze od 2 lat nato.

Gość zawiedziona212
Nie , jeszcze nie robiłam żadnych badań , dopiero zamierzam za 2 tygodnie

Gość zawiedziona212
Dziękuję

Gość tak ale wiesz........
na pocieszenie 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

Gość -----Moje kondolencje-------
Walnieta jakas czy co?

Gość cedfggg
ty lepiej najpierw zasięgnij porady lekarza od głowy, bo widać, ze z tobą coś nie tak