Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tanta paura

Jakie niepokojące objawy po odstawieniu tabletek anty?

Polecane posty

Gość tanta paura

Dzieczyny mialyście jakie niepokojące objawy po odstawieniu anty?Bo ja np po odstawieniu mialam ból sutków i dostalam potem niewilekiego plamienia okres przyszedl w terminie ale trwal tylko 2 dni i byl skąpy po okreie jestem juz jakies 2 tyg i mam stojące sutki bolą mnie krzyze.najgorsze ze nie wiem czy to tak ma byc czy to moze objawy ciązy?

Gość a u mni to
ja jestem juz prawie miesiac po odstawieniu mam 32 dzien cyklu czekam na okres wystapila juz umnie owulacja z plamieniem, a tak czuje sie normalnie jak przed braniem czy jak bralam tak samo, nie boli mnie glowa, piersi mam takie jakz awsze podczas brania nic sie nie zmienilo ani waga ani nic wszytsko tak samo. tylko czekam na okres i juz sie troche stresuje ale napewno nie jestem wciazy bo nie wspolzylam

Gość mmm27
Ja odstawiłam 3 tyg temu boli mnie brzuch jak na okres , kręci mi się w głowie i mam mdłości

ja niedlugo mam odstawic bo bardzo przytulam..i kurcze boje sie tych 'skutkow ubocznych' odstawienia pigulek..biore je prawie 2 lata i jakos tak sie przyzwyczailam.

Yasminelka, ja miałam podobnie jak ty, i tez brałam prawie dwa lata yasminelle. Ze skutków ubocznych to nie działo się nic, tylko trochę mnie spryszczyło, wydłużyły mi się cykle...ale poza tym nic, waga wróciła do normy po 3 miechach...aha no i kłucie w jajnikach informujące o owulacji...nie ma się czego bac...

Gość tan
hej ja odstawilam tabletki prawie dwa miesiace temu... pierwszego okresu po odstawieniu tabletek dostałam w terminie (cykle 27 dni), od tego czasu nie współżyłam... teraz od trzech dni bolą mnie sutki, dzisiaj powinnam go dostac... a tu nic, myslicie, ze moge byc w ciazy?

ja też brałam tabletki ale novynette, i nie miałam żadnych problemów po dostawieniu, nie biorę ich od 2 mies. ponieważ straszni się czułam, a tabletki wiadomo brałam żeby nie zajść w ciążę, tylko że po nich nie miałam wogóle ochoty na sex, więc to było bez sensu, no i ciągle się kłóciłam ze swoim chłopakiem, (nie wiem jak to wytrzymał :) ) pierwszy okres dostałam w terminie, ale na drógi czekam już 10 dni....