Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona212

Niepłodność

Polecane posty

Gość zawiedziona212

Witam . Staram się z mężem już prawie 2 lata o dziecko , i nic ... Podejrzewam więc jakąś chorobę związaną z tym że do dziś dnia nie mamy dziecka. Próbowałam już chyba wszystkiego : Najpierw były metody naturalne: mierzenie temperatury, wstrzemięźliwość seksualna na kilka dni przed owulacją, "podwieszanie pod sufit" czyli leżenie po stosunku z miednicą uniesioną w górę, kochanie się w pozycjach "ułatwiających zapłodnienie", korzystanie z kalkulatora ciążowego... I to i tak nic nie dało. Za ok. 2 tygodnie wybieram się do lekarza. Czy któraś z was tak miała? Ile starałyście się o dziecko ???

Gość kaiused
Ja starałam się 1,5 roku ... bywały chwile zwątpienia że wogóle się uda... ale w końcu się doczekaliśmy :) Dodam że nie brałam żadnego kwasu f. czy innych witaminek :P

Gość zawiedziona212
Czy ktoś jeszcze się przyłączy???

Gość weella
a mi nic nie pomogło ,,poprostu nie udało się ,,7 lat się leczyłam ,miliony lekarstw zjadlam i tylko osłabiłam sowie wontrobe ..od 8lat mam 5dzieciaków w rodzinie zastępczej ,,i czuję się wspaniale ,,,

Gość weella
jak mogę poradziś to idz do dobrego endokrynoloa ze spesjalizacją gonekologiczną ,, czasami wystarczy zmienić klimat ,,mojej koleżance to pomogło ,,była zdrowa ale nie zachodziła w ciąże ,,wyjechała z mężem na dwa tygodnie w góry no i po 9mieś. urodził im się Karolek:)

Gość zawiedziona212
Dzięki dziewczyny za udzielenie się :) Może zrobimy sobie urlopik , ale niestety teraz się na niego nie zanosi...

Gość justyna __
niech twój mąz zrobi badanie nasienia, a ty sobie zrób badania hormonów, monitoring cyklu dla sprawdzenia, czy jest owulacja. Na waszym miejscu wybrałabym sie do kliniki leczenia niepłodnosci.