Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość selllen

walcze z moim facetem o ...

Polecane posty

Gość selllen

Nienawidze jak zostawia po sobie mikrokropki na podłodze jak sika 😡😡!!! Doprowadza mnie to do szału! Oczywiś cie on nigdy sie nie przyznaje, mówi że to ja! jasneee. Odkąd jest zawsze są te kropki, jak z tym walczyć? macie to samo????

Gość 34...
kazdy facet to robi?:P

Gość selllen
ale to obrzydliwe jest :O czemu to robicie? ja bym sie wstydziła zostawić w czyjejś łazience jakiekolwiek ślady mojej obecności :O

Gość Chopok
niechaj szcza na siedząco

Gość na siedząco
jak jakiś pedał?:D

Gość Chopok
ja tak szczam i nie mam ciągle obszczanego srocza POLECAM

Gość selllen
a wy jak sikacie?? nei ma kropli mikro na podlodze?? może na mojej tak widac 😡 ale jestem zła na to

Gość Chopok
1. Ubikacja powinna być utrzymana w czystości. 2. Do muszli klozetowej i pisuarów nie należy wrzucać śmieci, szmat, podpasek, niedopałków, zapałek, ani resztek jedzenia. 3. Na muszlę klozetową nie należy wchodzić nogami lecz siadać jak na krześle, całym ciężarem ciała, tak, aby pośladki całkowicie i dokładnie przylegały do deski klozetowej. Tułów powinien być wyprostowany przy czym środek ciężkości należy przenieść ze stóp na pośladki, symetrycznie względem osi podłużnej muszli klozetowej. Siedzieć należy w taki sposób aby kał padał do muszli, a nie na deskę. Jednocześnie należy starać się nie zamoczyć deski moczem. W tym celu należy przytrzymać ręką narząd moczowy (w razie potrzeby użyć pęsety), kierując go do muszli. 4. Po oddaniu moczu i kału należy sprawdzić ilość i rodzaj wydalonych substancji, a następnie spuścić wodę. W przypadku wydalenia zbyt dużego i twardego stolca nie należy popychać go rękami, tylko przed spuszczeniem wody konieczne jest dokonanie jego fragmentacji za pomoc? szczotki do kibla. Czynność ta jest niezbędna i zapobiega zapchaniu się muszli.

Gość selllen
może dlatego że on jest wysoki (1,90) i taki rozbryzg Codziennie po jego wyjściu myje podłoge bo mnie to wk... juz zaczyna

Gość hahahhahaha
Kup mu przedłużacz w postaci rurki i każ mu robić poprzez rurociąg wprost do kibla!!!

Gość selllen
ale ja poważnie pytam?? co mam zrobić? jak z nim rozmawiać żeby nie robił tych kropek? tyle razy mu juz móiłam a on to olewa (dosłowinie) i się śmieje...:O

Gość moze idz do psychologa
bo masz nerwice natręctw ;)

Gość selllen
moze ;) ale nie lubie sikw na podłodze :O

Gość mam pomysła
Gdy wychodzi z toalety, wręcz mu mopa :D

Gość selllen
nooo ale ile tak można? :D

sellen Proponuję byś jednak porozmawiała z nim o tym szczerze, tylko na spokojnie. Nie może ignorować w ten sposób tego problemu. To już brak podstawowych zasad kultury, by zostawiać po sobie brudną toaletę. Ja też swojemu powiedziałam, by zostawiał po sobie czystą toaletę, bo nie jestem jego sprzątaczką. Okazało się, że on nigdy w swoim domu nie sprzątał łazienki (robią to za niego inni) i problemu nie widział...

Gość selllen
rozmawiałam.... on czasem udawał że to 'nie on' (ciekawe kto??) albo sięobrażał że mu zwracam uwagę :O