Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolinkaffg

Jedna satelita i dwa dekodery-ile się płaci?

Polecane posty

Gość lolinkaffg

Wiem juz,ze można miec jedną satelite i dwa dekodery.Ale ciekawi mnie czy trzeba płacic za jeden pakiet czy za dwa? Dodam,że mam cyfrowy polsat,jesli ma to znaczenie.

Gość a ja mam.....
za dwa bo kazdy ma osobna karte.

płaci się jeden abonament,wystarczy kupic takie urządzenie ,które rozprowadza sygnał tv na kilka odbiorników.Niestety zapomniałam w tej chwili jak to coś się nazywa.

Gość a ja mam.....
tak ale wtedy ogladasz to co ktos pierwszy sobie wlaczy.

Gość lolinkaffg
hymm.no to by dupa była bo mi zalezy że co innego oglądac.to juz sama nie wiem.:/

nie ,to nie tak. Jak masz kabel od dekodera podłączony do np.2 tv to wtedy jest to samo. jak kupisz to urządzenie to każdy ogląda co innego. dowiadywałam się od gościa ,który u nas w mieście zajmuje się Polsatem cyfrowym

Gość lolinkaffg
o to byłoby zajeb..... dzięki wielkie :D

Gość a ja mam.....
no wlasnie jak lja kupowalam i tesciowie tez chcieli od nas ogladac to facet powiedzial ze trzeba sobie kupic drugi dekoder bo to ta sama karta i ten sam sygnal i yurzadzenie nic nie da. a chodzi ci o podwojny konwenter tak?

Gość fgdagsd
to urządzenie o którym mówi niebieska nazywa się SPLITER trzeba mieć 2 dekodery i jedną kartę. kartę wkładasz do serwera splitera a on jest połączony przewodami z dwoma innymi kartami (ze spliterem najczęściej dostajesz 2-3 takie karty) które wkładasz do pozostałych dekoderów. każdy wtedy ogląda to co chce. przed kupnem zapytaj się sprzedawcy splitera z jakimi dekoderami będzie współpracował bo nie ze wszystkimi to działa idealnie. z cyfrowym polsatem mogą być problemy bo on daje karty przypisane do konkretnych dekoderów. ja mam cyfrę+ i jest spoko, na 4 tv jadę :P

Gość fgdagsd
właściwie to polsat chyba w ogóle nie pójdzie na spliterze. pozostaje tylko czekanie na "darmowe kody" :D albo drugi abonament

no to ja już nie wiem sama,dowiadywałam się jakiś czas temu.i wtedy gościu mówił tak jak pisze ale to było przed wprowadzeniem tych nowych kart do dekodera.najlepiej jak dowiesz się ze sprawdzonego źródła

Gość fgdagsd
polacam strony dvhk.pl i laki.dvhk.pl - kopalnia wiedzy na ten temat :D

Gość lolinkaffg
a ile kosztuje taki spliter? Ja mam nadzieję że jednak da rade z cyfrowym polsatem.Trza bd sie dopytać.

Gość fgdagsd
od ok 90 do kilkuset zł przewodowe. bezprzewodowe od kilkuset zł. do tego dochodzi cena kabla telefonicznego lub skrętki. radzę się nie napalać na ten polsat. na pewno działają z cyfrą i telewizją na kartę. 🖐️