Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .alice in chain.

do osob, ktore byly na stazu.chodzi o rozmowe z przyszlym szefem

Polecane posty

Gość .alice in chain.

mam pytanie, niedlugo udaje sie na rozmowe kwalifikacyjna w sprawie stazu. czy taka rozmowa wyglada tak jak normalna rozmowa kwalifikacyjna w sprawie pracy? czy mam sie spodziewac pytan typu: dlaczego chcialaby pani tu pracowac itp? z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi

ja miałam takie pytania w stylu:dlaczego chciałabyś tu pracować? czy jesteś dyspozycyjna i czy znasz zasady ogólne-tzn.płaca,to ze pracujesz 5 dni w tyg. i takie tam. Ale pracodawca jak ma stażystę to ma darmowego pracownika więc nie będzie cie męczył pytaniami:) Ile teraz na stażu się zarabia:)? ja robiłam 470zł+zwrot za dojazdy.

Gość .alice in chain.
Mam zamiar ubrać miniówkę i dekolcik, bo zależy mi na tej pracy a facet to facet, trzeba wykorzystać swoje atuty :P

Gość .alice in chain.
aktualnie placi sie stazystom ok 670zl

Gość .alice in chain.
glupi podszyw :O jeszcze jedno pytanie, na pewno musze miec ze soba cv, a czy list motywacyjny rowniez jest potrzebny?

Gość .alice in chain.
mam zdrowe jędrne piersi miseczka D więc zamierzam wykorzystać ten atut :)

CV? nie, po co... urząd pracy cie kieruje wiec raczej wiedzą gdzie cie kierują...ja miałam świadectwo ukończenia szkoły w danym kierunku...

Gość .alice in chain.
aha, czyli mam sie tylko przygotowac do rozmowy z szefem. juz sie denerwuje! a napisz mi, na czym polegala twoja praca i czy bylas na ponies, przynies, pozamiataj, czy raczej wykonywalas konkretne zadania? i jak traktowali cie inni pracownicy?

Witam! No nie wiem czy na taką rozmowę nie trzeba mieć ze sobą CV. Ja rozmowę o staż mam za 9 godzin...brrrrrr! Nie wiem czego się spodziewać ale laska w urzędzie pracy powiedziała do mnie że "to normalna rozmowa o pracę i trzeba mieć ze sobą CV i list motywacyjny" Szkoda że jeszcze nie powiedziała o co będą pytać:) Pozdrawiam:)

Gość a ja nie miałam żadnych pytan
:classic_cool: poszlam , powiedziałam od kogo jestem i od kiedy moge zaczac pracowac i poszlo :D