Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kFiatuszek33

Czy to ciąża?? Zdjęcie testów

Polecane posty

Gość takkkkkkkkkkkk
gartuluje :)

Gość kwiatuszekpolny
Gratulacje:)

Gość Pewnie ze takGRATKI

Gość gratuluje____
u mnie byly jeszcze barzdiej jasne, tez byly pozytywne testy:) gratuluje

Gość tak tak tak tak....

Jeju, dziewczynki dziękuję Wam bardzo za dodanie otuchy- jutro idę na betę i zobaczę co i jak- szkoda że nie mogę już dziś. Tylko martwi mnie fakt że to już 5 dni po spodziewanej miesiączce i takie słabe te kreseczki... Oby to wszystko było ok.

Gość luuzik
wszystko bedzie dobrze, ciaza jest na pewno:)

Gość Gosiątko21
GRATULUJE!!! moje testy wyglądały podobnie, jasne kreski się pojawiały. Jestem w 6tyg.

Gość karrioka
moje testy wyglądały podobnie :) teraz jestem w piątym miesiącu ciąży. Gratuluję!

gratuluje na 100% jesteś w ciąży - kolor kresek nie ma znaczenia - ważne aby się pojawiła druga, a u Ciebie jest wyraźna i to dwa razy!!!!

Gość zazdroszcze Wam
Ja nie moge miec Gratuluje :)

Chyba nie wytrzymam.... tak bardzo chciałabym już wiedzieć na 100%... te dziewczyny które cały czas próbują: trzymam kciuki za Was , mnie też się udało, mam nadzieję (choć to jeszcze nie potwierdzone przez lekarza) dopiero po 2 latach!! pozdrawiam odezwę się jutro jak coś więcej będę wiedziała :) ściskam Was wszystkie!!!!

GRATULACJE!! u mnie bylo tak samo, bladziuska kreseczka... ledno widoczna, dzisiaj juz 9 tydzien i szczescie najwieksze pod serduszkiem wielkosci winogrona sie rozwija :)

GRATULACJE!!! u mnie bylo tak samo, druga kreska bardzo bladziuska, nie moglam uwierzyc ze nam sie udalo tak szybko, teraz juz moja fasolka jest wielkosci winogrona i ma sie dobrze :) GRATULACJE!!

Gość migotka18
ktoś cie pierdoli

Gość też taki wynik miałam
Dzisiaj mam 3 letniego syna :-)

witam :* mam w miare regularne miesiaczki czyli 28 dni czasem 27... ostatnio moj okres trwał niecałe 4 dni... kochałam sie z chłopakiem 8 dnia cyklu... Czy jest to mozliwe zebym zaszał w ciąże ??? teraz jestem juz w 13 dniu cyklu i bardzo bola mnie jajniki i piersi dzisiaj miezyłam sobie temp. i miałam 37, C ale robiłam to popołudniu nie rano... czy ja sobie juz wkrecam :(:( zazdroszcze wam :) tez bym chciała ujrzec 2 kreseczki noi oczywiscie gratuluje :):)

Witajcie, Byłam zrobić betę ale wynik dopiero jutro po 15... u lekarza też byłam, ale akurat miał zepsute usg i nie wie na 100%( powiedział tylko że macica jest powiększona, ale on gwarancji nie daje) Tymczasem dzisiaj zrobiłam kolejny test ( już 4) i teraz krechy są już mocne http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0dce18c66f6f21fc.html i teraz muszę do środy czekać żeby mi coś konkretnego powiedział...słabo

Gość ciekawska-zuzia
Gratuluje, to ciaza.

U mnie podobna sytuacja była... bladziuchne kreska, na następnym brak kreski:), potem znów bladziuchna i w końcu beta 438:) A co do lekarza to też mam przegwizdane bo kazał mi przyjść dopiero 30 października i dopiero wtedy zleci badania bo wcześniej to bez sensu i za wcześnie... już się dowiadywałam o USG w mojej klinice i pierwszy wolny termin na 19 listopada... masakra... "tsza" nam chyba czekać i już ;) ale raczej nie wytrzymam i pójdę prywatnie i już :) Gratulacje :)

Fantasia, widzę że jesteśmy z tego samego rocznika!!! :) super! Właśnie się zastanawiam czy nie iść gdzieś prywatnie, ale to pewnie nic nie da. maleństwo jeszcze za malutkie żeby było widać...

Hej dziewczynki mam wyniki bety 426 !! Bardzo się cieszę z tego wniosek że to 5 tydzień coś koło tego :)jestem taka szczęśliwa i Wam tego życzę!!! pozdrawiam

Czesc Dziewczyny! Śledze to forum od jakiegoś czasu i w końcu postanowiłam napisac. Mam pytanie , ostatnią miesiączke miałam 25.09,2009!(cykl 28 dni) 10.10. doszło do pełnego stosunku i od jakiegoś czasu bolą mnie piersi są nabrzmiałe prócz tego mam skurcze w dole brzucha które trwają krótko dosłownie parę minut. dzień po spodziewanym ojresie robiłam test ciążowy i wyszedł negatywnie! czy mimo to mogę sie spodziewac ze jestem w ciąży?? prosze o odpowiedz