Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kFiatuszek33

Czy to ciąża?? Zdjęcie testów

Polecane posty

Gość ja w ubiegłym roku
miałam okres 26.10 i do stosunku doszło 10.10 a teraz mój synek ma 3,5 miesiąca :)

Gość ja w ubiegłym roku
tez robiłam test chyba 3 dni po spodziewnanym okresie i wyszedł negatywny. Dopiero jak poleżał pół godziny to było widac słabuuuteńką drugą kreskę

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
oj tak

czyli jednak moge miec jakas nadzieje!!:) dzieki bardzo mam wizyte u gina 30 ale nie wiem czy to nie za wczesnie! okaze sie co mi powie.

Gość miczitankaa
Hej dziewczyny! Ja właśnie kilka godzin temu zrobiłam test i wyszedł pozytywny- tez taka jasna kreska. Martwię sie troszke bo byłam przeziębiona, w sumie nadal jestem i brałam jakies tam tabletki na gardło i na zatoki :-( Czy znacie przypadki ze dziewczyny były chore na początku ciąży a urodziły zdrowe dzieci.

ja bylam przeziebiona w 1 i 2 ciazy nie wiem czemu ale jak zachodzilam w ciaze to momentalnie zaczynala sie seria przeziebien, 2 tyg bylam chora, 2 spokoju i znowu chora :-/ w 2 ciazy musialam wkoncu brac leki na recepte bo nic nie pomgalo dzieci mam zdrowe :)

Gość miczitankaa
Evii dzięki bardzo!!!!!!!!

Gość ja w ubiegłym roku
tez byłam chora w ciąży a dzidziuś zdrowy :)

Witajcie Zrobiłam betę i wyszło 891 mIU/ml po dwóch dniach wyszło 1453 mlU/ml martwię się trochę że ten przyrost taki niski (ok 63%). Czy któraś z Was tak ma lub miała??? zmartwiona

Gość wiesz ogólnie jest tak
że powinno być ok 66% a ty masz 63 więc jest ok. I pamietaj ze tutaj liczą się godziny, więc załóżmy 1h później wynik byłby wyższy...