Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielepytań

po co komu rodzina

Polecane posty

Gość wielepytań

jeśli się przez nich tylko przeklina i płacze. Po nic nie. Przez nich można samobójstwo popełnić i nic. Straszne. To lepiej zostać samemu. A w ogóle czemu w Polsce tacy jesteście obrzydliwi. I tylko kradniecie w tych rodzinach - a nawet już możecie sobie kraść, ale wy się ZABIJACIE nawzajem , żeby sie okraść. A to jest straszne. To się nikt nie da. :( Ja sie nie dam. Wyzywam od najgorszych i uciekam bo się znęcacie nad sobą dla swoich celów - dla kariery. A sami na siebie nie macie pomysłu żeby do czegś dojść - PO TRUPACH. Mnie już nie zależy na żadnej karierze, ale po trupach - do złodziejstwa. No coś strasznego - to wam tego nikt nie uzna. A wygląda, że tylko złodziejstwo i wszystko OK. No własnie nie moim zdaniem - po trupach do złodziejstwa - moralną krzywdą po prostu - zabójstwem. Bo tak to każdy tam oleje raczej jak ma dach nad głową miliony i wyśmieje jak to sie skończy. No ale jak zabójstwem dochodzicie do milionów, a drugi nie ma co jeść przez to? :(

nie wiem dlaczego wrzucasz wszystkich do jednego worka i oskarżasz, skoro nas wszystkich nie znasz. ja mam super rodzinę, uczciwa i pomocną w każdej sytuacji. zamiast emocjonalnego bełkotu i oskarżeń pogadaj ze specjalistą, serio

Gość wielepytań
N bo popatrzcie sie na tych bachledów - w sumie po co tej Alicji mieszkanie w krakowie, jak jej wujek ma miliony. Co ona tam w tym Zakopcu a jak np. jeden brat coś ukradł to miał drugiemu bratu dać z 2 hotele symbolicznie i by to wyglądało calość. Czy nawet 1. I wtedy jesteś z BOGATEJ rodziny. A tu jeden brat ma 100 hoteli a drugi nie ma ANI JEDNEGO. No ja tego nie rozumiem. I na koniec bogata dziołcha nie ma gdzie mieszkać. No z tego nikt normalny nie rozumie niczego. No to to nie jest żadna bogata rodzina. To są idioci - nowoboaccy dla mnie. Bo bogata rodzina weźmnie dziecko i sobie radzi dalej bo są bogaci, a to? Tego po prostu nikt nie rozumie. I dlatego ogólnie społeczńestwo jest biedne bo rodzina rodzina a codzienność? jacy wy jesteście? NIENORMALNI po prostu :(

Gość wielepytań
Właśnie nie bo przyjdziesz i mnie okradniesz tą rodziną. Ale to jeszcze nie jest najgorsze, ty mnie najpierw ZABIJESZ W PRACY i okradniesz. Tak się teraz robi w Polsce. Bo jest takie kłamstwo o bezrobociu, a myślenie to samo MIESZKANIE. Was się każdy boi bo tu nikt tego nie rozumie. MIESZKANIE - i co dalej? No i ślub i okraść rodzinę drugą. Poprzez MORDERSTWO. I od wojny jest tak samo. No przysięgam :(

Gość lamka 2
Wiesz jakbys poszła do lekarza, to inaczej spojrzałabyś na te wszystkie sprawy, ktore Cie teraz bolą. Nie chcesz isc do lekarza czy nie mozesz, prosze odpowiedz.

Gość fffgfgfgfgfgfg
he to znowu ta schizofreniczka

Gość wielepytań
wiesz - ja sie nie uważam, że jestem z bogatej rodziny, ale patrząc na tragedię rodziny bogatej Bachledów to uważam, że po prostu zaczynam rozumieć termin BOGATA RODZINA - wiecie na zachodzie nikt tak nie kradł jak tu. No to bogata rodzina jest tak, że troje rodzeństwa - jeden ma 100 hoteli mbo jest najbardziej obrotny, drugi ma 50 bo se nie radzi z więcej, a trzeci ma 1 i jeszcze ten co ma 100 musi pilnować tego jednego hotelu bo ma same straty w nim. I to jest BOGATA rodzina. A tu? A teraz weźcie tego młodego bachledę - no to jak brat Alicji ma dziedziczyć po wujku to też już musi mieć hotel, żeby sie wprawiać. Najwyżej nie odziedziczy jak sie będzie źle spisywał. I tyle. Zostanie z 1 hotelem, a ktoś dostanie inny resztę - no ale zawsze może powiedzieć, że jest z bogatej rodziny. A tak ma urojenia jak jego siostra i każdy wszystko wyśmieje co za chciwcy i nienormalni przy okazji całkowicie - nowobogaccy i tyle :(

Gość wielepytań
No nie wiem - wstyd na cała Europę . No to teraz wyszło szydło z worka, że głupi góral miał więcej do powiedzenia w roku 1990 niż wielki ród światowy i to w turystycznej miejscowości, gdzie najwięksi bogacze , inwestorzy zagraniczni powinni się spotykać i za hotele bulić jak chcą coś w górach. Bo zostaje morze albo Zakopane. Porządna droga od razu miała być i gra. A tak? :(

Gość jjhjhjhjhj
jestes kobietą? gdzie mieszkasz??

Gość wielepytań
Z pod mostu nadaję wiesz. Ale powiem że to takie ohydne bo np. jak brat brata okradnie gdzieś to np. w testamencie to np. rodzice mu powiedzieli dostaniesz 50 hoteli, a w końcu dostał 30 hoteli i np. nie dostał Zakopca - i to brat okradł z Zakopca, no ale ma 30 hoteli i z głodu nie umiera, a w Polsce jest takie złodziejstwo od wieków, że się zabijają w tych rodzinach z GŁUPOTY zwykłej bo tak kradną, że już w ogóle nie myślą. I ja też tak umarłam bezmyślnie i koniec. Myślałam, że pracą ciężką do czegoś dojdę z tu tylko coraz dalsze zabijanie mnie, żeby komuś było dobrze. Obrzydliwość. :( Oczywiście nie wszystko w życiu jest idealne - złodziejsto się zdarza, ale... w bogatych rodzinach jest złodziejstwo, a w biednych? Albo w nowobogackich? I tym się to rózni. Ci wszyscy nowobogaccy artyści. Daj to czy tamto żeby te pieniądze mnożyć, a jak nie to po co ci one w sumie? I tyle - tak myśle, że tak powinno być, a jest? :(

Gość wielepytań
I powiem wam ile myśmy stracili turystycznie na tym złodziejstwie. Nie wiem. Strasznie moim zdaniem. Bo nie ma gości. A kto tu kogo znał na zachodzie, żeby go zapraszać. 50 lat komuny i w sumie poprzez nieruchomości zaraz sie wszyscy odcięli od Zachodu. Bo niby dokąd mieli przyjeżdżali. No to przyjechali w przemysł. Ale ten przemysł... i tyle. Tak by przynajmniej JAKAŚ turystyka się utrzymyła i to BYŁ TEN OBCY KAPITAŁ moim zdaniem, a reszta? Jakichś 2 ciećków koło 30stki, którzy nie mieli ani grosz zrozumienia czym jest komunizm w Polsce przyjechało robić tu biznes nie rozumiejąc niczego. Co to mogło być? To tylko rozumieli ci co tu potracili fortuny przez komunę i tak się miały toczyć rozmowy, postkomuna do kicia i tyle. Tu nikt nie miał bogatych sąsiadów z zachodu jak w NRD :(

Gość wielepytań
No ale pocieszać się można , że ci z tych rodów Zamoyskich jakby odzyskali to co zgubili i widzieli jaka przyszła władza to znowu by kradli i znowu to samo co od bitwy pdo grunwaldem. Koniec pieśni. Po prostu jedni są DAREMNIE chciwi, a inni nie i tyle. A Słowianie są daremnie chciwi i już. A po co komu tyle kasy? To tez pytanie. No ale taki jest świat :(

Gość a powiedz
czym sie zajmujesz?

Gość wielepytań
Moim zdaniem Polacy to naród , ktory nie widzi niczego tylko swoją chałupę i rodzinę. Nic więcej. I musi mieć ON NAJWIĘCEJ. Czyli super chciwy naród. Nie mam że mam BOGATE PAŃSTWo tylko ja muszę być w tym państwie najbogatszy i RZĄDZIĆ tu z tego względu. No to akurat można zrozumieć, że rządzi najbogatszy, ale czemu zaraz musisz rządzić - może pomnażaj majątek najpierw. Nie wiem. Zaraz majątk i rządzić. No to ten majątek za długo się nie utrzyma moim zdaniem. No bo jak nie pomnażasz pieniędzy to co - nieruchomości się rozlecą bo skąd na remonty, resztę rozkradniesz - co możesz osiągnąć jak nie umiesz pomnażać pieniędzy? Nic. Ruinę :(

Gość zmień dealera
jakie leki bierzesz...??

Gość wielepytań
Mnie się wydaje, ze za tę Bachledkę to całe państwo odpowiada. No to sie powinni umówić i iśc po kredyt na spłatę , ze są tacy biedni. Nie wiem do którego banku - do jakiejś dużej fuzji kilku banków że ich nie zrujnują i tyle. I się odgórnie dogadać i tyle, że to taka panstwowa sprawa. No a póżniej to spłacać jakoś też w naturze w Zakopanem, żeby jakoś wyglądało ogólnie bo tam nic nie ma tylko zdzierstwo , nie? I tyke. Oczwyście to są moje optymistyczne marzenia czy pobożne życzenia, a życie jakie będzie to nie wiem bo inaczej pójdzie w kić piękna Alicja i tyle - moje zdanie. A reszta też. Bo nikt się nie da zabić kto jest przy zdrowych zmysłach - może ma pogorszone zmysły albo sie czegoś nie spodziewa ale jak sie pokapuje to jak odda w pysk to tak, że ta druga osoba nie zapomni do końca życia i tyle :( Bo można się nie spodziewać ataku rekina i już :(

Gość wielepytań
A i tak wszystko będzie na nią bo jest bez kasy i że się rzuciła na dziecko żeby sie z nią ożenił bo nie ma kasy. I tak będzie na biedniejszego i tyle - takie życie :(

Gość lamka 2
Oj dziewczyno, doczytalam do teraz, bo myslalam, ze w którymś momencie nawiążesz z nami kontakt. Zarejestruj sie do psychiatry, to nie zaden wstyd, ze czlowieka trapia choroby takie czy inne. Da Ci leki i zaczniesz zroowo funkcjonowac i dobrze sie czuc. Po co sie tak meczyc jak teraz?

Gość wielepytań
Powiem wam, że ja bym wzięła kredyt w banku tu gdybym była w takiej sytuacji jak jej rodzina i sie dogadywała z Jordanem - ha - powinni się dogadać z Farelem też i dalej i ściągnąć kogoś do Zakopca na występy, no coś robić. Czy jakichś artystów skądś? No ale co - Z USA kogoś? nie wiem. No jakby wzięli kredyt to by musieli coś robić i w ogóle ...no takie śmieszne by to było, ale może by coś sie działo, a tak? :( Z Farelem już się nigdy nie dogadają pewnie - poza tym to film, ale może jakaś piosenka, koncerty czyjeś. Nie wiem - żeby była kasa na spłatę. I tyle :( No albo oddać jak bogaci - no ale po co są banki w Polsce? Ja tam nie wiem akurat, ale jakaś szycha numer 73. ??? :(

Gość wielepytań
No wiecie i nad całym tym żłodziejstwem w Polsce i TAK SIĘ ROBI jest jeszcze ta wiara. TAK SIĘ ROBI? No to Farel oberwał za to, że tak sie NIE ROBI. A Bachleda? No cóz... oby. MOJE ZDANIE bo dla nikogo litości nie miała. I tyle. Dla 200 milionów litość? No bez przesady. I tyle :(

Gość wielepytań
No i pamiętać trzeba, że sądzić sie będą w USA bo pracował dla wytórni hollywoodzkiej Jordan. W Irlandii to pól biedy, ale to reżyser hollywoodzki jest i nawet nie wiecie dla jakiej wytwórni kręcił bo możnaby się może było jeszcze zmawiać, a tak? Cisza. Poprzez amerykańskich prawników oczywiście.

Gość wielepytań
I wiecie no tak to wyglądają jeszcze, a inaczej? Żeby sie nie skończyło na 2 procesach 1o koszty filmu a drugi taki precedensowy o wrabanie w ojcostwo. I tyle. No to też może przydatne - o wrabianie w alimenty. Wszystko zależy. Polańskiego nie ma w każdym razie i tyle :( A ja się durna w Polsce uczyłam, ja miałam nieźle pod kapułą :( Fajni jesteście, nie ma co :( Wielu uzdrowisk wam życzę. :classic_cool:

Gość wielepytań
I wielu gości z zagranicy w waszej agroturystyce zwłaszcza. Ale to akurat coś dla Farela by było - Kopernik w Toruniu, spotkanie z Makłowiczem i weekend w polskiej agroturystyce (ew. dalej izba wytrzeżwień i spotkanie z Lidką Bachledą tam) :( O Boże :(

Gość wielepytań
Ale powiem wam niech się dogadają jakoś z bankami i promują Irlandię w Zakopcu. Irlandia to przecież piosenka przecież wszystkim. Tak akurat do górali pasują - U2 no to tam, ale jest The Crannberries jak jeszcze działają i takie tam. Powinni przyjechać goście. Ja tam nie wiem. Poobliczac wszystko bo zrobią z was marmoladkę i tak sie skonczy :( Że malutka irlandia górą nad wielką Polską. Nad całymi Zamoyskimi. A jak ich gdzieś znaleźli poprzez Krakusów? I sprzedadzą całego Bachledę nr 73 jak nie odda? W Polsce tylko tak się robi. I WRESZCIE będzie Kraków w Zakopcu a nie jakieś Bachledy. I tak sie chyba skończy ja myślę.

Gość ale banki sa góralami lalala
:o

Gość wielepytań
No wiesz... moim zdaniem szans na oddanie zero, ale jakoś by wyglądali w tym US jakby przez prawników i kredyt wszystko szło. Poza tym koncerty to latem, ale też wyjazdy kapel zakopańskich by mogły być do Irlandii - też by zarobili coś by oddali. Jakiś festiwal filmowy można w Zakopcu zrobić. To trochę oddania. Może ktoś by coś tam kupił - jakaś gwiazda z Europy - jakiś hotel czy coś. No widzicie - może to powinno być luksusowe bardziej. A tam tylko budy górali. W Polsce nie ma drugiego takiego miejsca. Nie wiem czy banki za kimś latają no ale trzeba się zapytać ile i oddawać bo inaczej marmoladę widzę wszędzie. Ja jednakże nie mam z tym nic wspólnego - ja nie kradnę kłopotów swoich mam POTĄD. Tylko po co tej Alicji Bachledzie-Zamoyskiej niemiecki to pojęcia nie mam. Hiszpański to nie powiem - USA i Meksyk, ale kto ten niemiecki wymyślił? Chyba Wajda - dosłownie. No bo Lidka? Nie wiem :(

Gość wielepytań
no bo za język niemiecki obywatelstwa USA jeszcze nikt nie dostał. No a bez oddawania kasy nie ma szans moim zdaniem na dogadanie się. I te alimenty - kto to wymyślił. Chyba tak jak to mieszkanie w Krakowie. Alicja Bachleda jest bezdomna i bezrobotna hahaha :( Wielka gwiazda, a nie ma gdzie spocząć w Krakowie. :( A co dalej? :(

Gość wielepytań
Mała poprawka jeszcze bo napisałam: No wiesz... moim zdaniem szans na oddanie zero a miało być : szans na dogadanie sie bez oddania widzę ZERO. :( MOJE ZDANIE.

Gość wielepytań
Gdyby Alicja była krakuską to może się uczyć niemieckiego bo to zabór austraicki. Ale się bezmyślnie uczyła niemieckiego jak ma rodzinę w USA, uczyła się w Meksyku i chciała robić karierę w filmie? No to jak nic nie umie po hiszpańsku to jest dętka. I tyle. Tak by tam cos nasmuciła o miłości do kina hiszpańskiego i tego się miała trzymać. A po Wajdzie kto wie czy nie poszłoby jej lepiej w Hiszpani niż w Niemczech. Wielkie nazwiska kina niemieckiego... reżyserzy sławni. Kto wie - może jakiś epizod by zagrała u Pedra ich? A tak? Jakaś nagroda w Europie. Ona tu jest bez nagród. Ale gwiazda - żadnej nagrody i 1 raz Wajda. No to, żeby 2 razy Wajda. Ona tam jeszcze gdzieś grała no ale nagród brak za film, za piosenkę. 2 nagrody w USA - do oddania. Dosłownie :(

Gość wielepytań
też błąd : uczyła się w Meksyku a miało być : urodziła sie w Meksyku.