Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mahmet jak

Jasnowidz jestem

Polecane posty

Gość Mahmet jak

Boje sie strasznie,postarzalem sie o 10l jak inni wmoim wieku. Potrafie przewidziec przyszlosc danej osoby niebiore zadnych pieniedzy zato,ale nielubie tego robic bo potym ciezko mi dojsc do siebie naogol lecz niezawsze. Nieraz przychodza wydarzenia same do mnie potem je czytam w gazecie . Niechce rozglosu nieujawniam sie,uratowalem kilka zyc jak i zwiazkow ale sie nieujawniam daje bilety podsylam kartki np. jesli jest ktos w bardzo ciezkiej syt powiem ci jak zrobic aby wybrnac. Ale tylko raz to zrobie. I niechce szyderczych wysmiewan!

Gość panie powrozysz mi pan

Gość masz wielki dar
ale też wielki ciężar - jesteś wybrańcem

Gość aannnka
czy ułoze sobie zycie z moją miłoscia/ ale narazie jestesmy oboje w zwiazkach

Gość do pana jasnowidza
Prosze moze bedziesz miec wizje na temat mnie i mojego chlopaka Teraz on dziwnie sie zachowuje ostatni raz widzielismy sie 12 pazdziernika i mowi ze nie ma czasu, ze pracuje ale czuje ze sa to wymowki.. Czy spotkamy sie w najblizszym czasie ?? A moze poznal inna kobiete ?? Widzisz jakis kontak z nim ?

Gość Mahmet jak
Powiedzial ze pomoge tylko jednej osobie z tego forum ,osobie ktora tego b.potrzeboje ktora grozi duze zlo dla ktorej moze grozic tragedia Niebede odpowiadal na pytania niedowiarkow jak rowniesz osob ktore widza koniec swojego czubka nosa, powiem takim osoba ze sa zeczy na swiecie w ktore nigdy nieuwiezycie nawet gdy bedziecie widziec slyszec nie uwiezycie .i niech tak Zostanie!

powiedź mi proszę czy moje dzieci szczęśliwie się urodzą. będą to bliźniaczki jednojajowe.. bardzo się o nich boje a termin porodu już jutro.

Gość Mazowszanin87
Witam Ja wierzę w takie cuda i proszę opowiedz mi, czy do końca października uda mi się w miłości, i czy w przyszłym roku wrócę z misji na którą mam zamiar wyjechać? PZDR

Gość Mahmet jak
Wszystkie zakochane z tego topiku zostaną starymi pannami.

Gość Mohamet jak
Widzicie wymyslacie historie zadajac jeszcze pyt co bedzie. niemoge ingerowac w niektore sytuacje wasze bo mowiac wam i odpowidajac na wedlu mnie male zeczy moge zrobic wiecej krzywdy niz dobra wiem co mowie.pewne zeczy nawet nieprzyjemne musza sie wydarzyc dla waszego dobra. Odp tak jak mowilem tylko raz.

Gość Mohamet jak
Niepodszywajcie sie pod moj nick wten sposob mozecie wyrzadzic wiecej zla niz je zniszczyc Dziekoje

Gość Mazowszanin87
to chyba jednak jedzie lipą;) jak nie chcesz mówić, ja się niczego nei boję, co ma być to będzie więc opowiedz PZDR

Gość nsisdjdk
a ja powiem przekornie jezeli MASZ mnie i moją rodzinę przed czymś ostrzec to proszę zrób to teraz

Gość Mohamet jak
Czytajcie dokladnie moje odpowiedzi. bede jutro tutaj lub moze potem zagladne tutaj.

mahomet jestes kompletnym idiotą. nie masz co robić?;/ żal takich. nie chcesz odpowiadać bo tego nie jesteś w stanie przepowiedzieć!!! buu . nara.

Gość wierze w ten dar..............
to ja mam pytanie... czy bedziemy znowu razem? jesli masz dar to pewnie wiesz co teraz czuje... pozdrawiam

Gość Mahomet jak
Niema tutaj takiej histori ktora moge wyrwac z objec zla jak i tragedii. Niektorzy poczoja smak rozczarowania a wlasciwie tylko jedna osoba! Pamietajcie ze ja niechce wyrzadzac zla jak i waszym bliskim ta osoba to zrozumie! Dziekuje

Gość Mohamed jak
Jestem Turkiem i was zapłodnię

Gość Mohamet jak
Bede okolo 21:00 ta osoba do ktorej napisalem postaraj sie zrozumiec. prosze sie niepodszywac Dziekoje

Gość Mohamet jak
ale i tak was zapłodnię

Gość Jeśli coś zobaczysz proszę...
napisz.Chcę zapytać o moje przyszłe życie...o rozwiązanie tej sytuacji,w której obecnie się znajduję.Wiem,jakiego rozwiązania ja bym chciała,ale chyba nie ma na to szans.Nie chcę więcej pisać.Po prostu jeśli coś zobaczysz,to napisz.Pozdrawiam;)

Gość minima
Mam córkę z wadą serca. Chciałabym tylko się dowiedzieć czy się wyleczy całkowicie, a jeśli nie to czy będzie jej to przeszkadzało w przyszłości? I drugie pytanie, mniej ważne. Mam zamiar dziś jechać w długą podróż motocyklem. Jak wiadomo jest ślisko, mokro, a to moja pierwsza tak odległa podróż motórem. Czy nic nam się nie stanie? Może lepiej jechać jutro? Swoją drogą ciekawa jestem jak możesz przewidzieć czyjąś przyszłość kiedy jedyny kontakt z tą osobą masz przez forum?

czyzby to bylo do mnie? :( niestety...............

Gość Mohamet jak
Jestem nachwileczke wiesz dokogo pisalem! do tej osoby ktora ma dziecko chore probowalem lecz nic nieczoje wtwojej sprawie niewiem dlaczego .modl sie a bedzie dobrze.

no tak nadzieja umiera ostatnia.... mam dosc normalnie wszystkiego

i moglby Pan powiedziec wprost.. bo tak jest ciezej :(

Gość Ela kowal
Mam dwa psy jedenego auto potracilo wylirze sie ztego.odpowiedz.

Gość Jagodziankaa
ciekawe co powiesz na moj temat, jesli jestes "prawdziwy" to bedziesz wiedzial o czym mowie i co mam na mysli :(

Gość Ewa kowal
Dlaczego niodpowiadasz jaja sobie robisz czy co bo martwie sie