Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mahmet jak

Jasnowidz jestem

Polecane posty

Gość ewaewaewaewaewaewa
to moze ja sprobuje prosze powiedz jak potoczy sie sprawa w sadzie z bylym pracodawca mego taty ? tak go oszukal ze z pieniedzmi u nas gorzej niz zle :( ja bez pracy nie wiem ale to jest juz czarny scenariusz a nie chce pisac na forum wszystkiego doradz pomoz powiedz cokolwiek co widzisz :(:( bo i mysli me sa .... :(

Gość Maahmet jak
Zrozumcie niemoge ingerowac w wasze historie milosne!!! nieoto mi chodzilo dalem sie wciagnac wto i odpowiadam chcialem pomoc osobie ktora jest naprawde w tarapatach ktorej grozi .....zlo.." jutro zakacze ten topik poradzicie sobie bezemnie przepraszam ze was w waszym zdaniem zawiode. Mnieto zaduzo kosztoje ,bede sie jeszcze przygladal tutaj ale oszczedzcie mi ,blachych problemow. Pamietajcie ze nawet czasami male nieszkodliwe zlo jest potrzebne bo ono was nauczy odpowiedniego zachowania,uczuli.

Gość tamalo
mahmet moja sprawa nie jest błaha ! ja na prawdę jestem w ciężkim stanie ! chociaż jeśli nie chcesz albo nie możesz mi pomóc to zrozumiem. wszystkiego dobrego Ci życzę.

ja bym się zastanawiała czy to dar czy przekleństwo-to co masz, czemu-bo jest to cos kosztem czegoś, gdybym coś takiego miala to bym chyba nie chciała tego wykorzystywać

Gość Monika 12345
Ja mam problem z chlopakiem,chyba mnie zdradza powiedz czy tak jest czy nie

Gość Janek zabek
A ja tak zinnej beczki powiedz jak ci sie zyje natym swiecie

Gość Maahmet jak
Katarzyna niemoge ci duzo powiedziec i niechcialem nawet odp!! Jedno slowo mege napisac poradzisz sobie! I niezostaniesz sama! Musisz narazie sie zdystansowac do twojej sytuacji. Jak wczesniej zylas ,wiesz jak sobie radzic nabier znowu sily niepoddawaj sie zycie jest piekne,sa rozne instytucje ktore moga ci pomoz ,twoim skarbem nie jest Maz lecz twoje dziecko tam jest sila dlaciebie tam jest nadzieja,macie skarb sktorego on sobie niezdaje sprawy,nierozumie mysli gl o sobie zato on zaplaci! Aty zacznij zyc i niezniszcz sobie zycia na wlasne zadanie. Jestes silna Kobieta i dasz rade

Gość Niebo biale
Ja jestem facetem czy kobieta

Gość ttyythyy
jezeli naprawde jestes jasnowidzem ;) to powiedz mi czy bartek ma szczere zamiary wobec mnie :)

Gość kutra re
jestem od zawsze sama. Czy to się zmieni?

Gość Ania S.w
Aja jaki mam kolor wlosow?

Gość ..mania..
Jasnowidz gdzie jestes

Gość salamandrrrra
chcialem pomoc osobie ktora jest naprawde w tarapatach ktorej grozi .....zlo.. oczywiscie te osobe sam powinienes wybrac? uzywajac jasnowidzenia oczywiscoie ;)

Gość Maahmet jak
Tak jak mowilem zegnam was. Niebylo takiego przypadku oktorym mowilem noi b.dobrze! niewierzcie ludziom w karty i inne nas w Polsce jest kilku mozna zliczyc na palcach jednej reki! cala reszta to naciagacze i niedajcie sie wykorzystywac! Mam nadzieje ze komus rozjasnilem sytuacje. Moze kiedys tu jeszcze zagladne i podjakims nickiem podpowiem co zrobic, pamietajcie sa ludzie i ludzie ,niebiercie porad osob doslownie myslcie samodzielnie bo to wasze zycie i wy macie byc szczesliwi! niezalamojcie sie,znajdujcie sile ktora wwas jest czasami uspiona ztlamszona przez innych ,powtorze niedajcie sie zlu niedajcie aby ono wam droge pokazywalo i prowadzilo. Badzcie odwarzni wtym co jest dlawas warzne pamietajcie ze trzeba czasami ugiac sie i przeczekac wichure aby dalej isc. Cialo nasze jest delikatne szanojcie je ,wczasie choroby niepoddawac sie docencie zycie cieszcie sie kazda chwila nawet te zle mijaja a jesli nie to itam jest sens znajdzcie go ,jestesmy tylko przejsciowo na tej ziemi bo nasz cel jest wyrzszy .modlmy sie.

Gość Jagna z bagna
szacun . pzdr

Gość czy to jestem ja
????????????????

Gość Maahmet
Mnie tutaj juz niema to sa podszywy NIEPISZCIE WIECEJ TUTAJ PRZECZYTAJCIE MOJ POST Z PRZED KILKU DNI JA TU JUZ NIEPISZE!

Gość cóż Maahmet
myślę, że jestem osobą, której szukałeś, ale ja nie potrzebuję Ciebie:-) Wszystko jest w Jednym Punkcie, Wielu Czasach i Przestrzeniach:-) Pozdrawiam🖐️

Gość Cyganka kubanska
Szkoda ze juz ci niema tutaj:(

Gość Wroc wroc wroc wroc prosze