Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maddlena_

W miare tani nocleg w Zakopanem dla dwojga. kto zna?

Polecane posty

Gość maddlena_

Witam Mój facet 11 listopada ma urodziny, w tym roku chce mu zrobic niespodziankę i zabrac go do zakopanego. Ze wzgledu na to ze oboje pracujemy i uczymy sie mozemy pojechac tylko na jedna dobe, tzn 10 listopada wyjazd a 11 w nocy powtót, tak zeby nie kolidowalo to z naszymi zajeciami. Szukam jakiegos hotelu, pensjonatu czegokolwiek aby zarezerwowac nam nocleg, tylko jest tak wiele ofert ze nie wiem co wybrac, chodzi mi o w miare tanie miejsce, tak do 60 zl za dwoje za noc. prosze o rade, moze ktoś byl w jakims fajny miejscu i cos podpowie, lub doradzi mi tylko jak to zorganizować? Dziekuje za wszystkie rady:)

Pokuszę się o podbicie tematu bo zbliżają się wakacje i znowu pewnie Zakopane zostanie zalane falą turystów więc pewnie ciężko będzie znaleźć nocleg :( Takich rzeczy dobrze jest w necie sobie najpierw poszukać, na ideatur.pl znalazłam troszkę opcji zw. z Zakopanem ale wszystko zal od standardu, na jaki chcemy sie zdecydować. Tam na tej stronce można też sie zarejestrowac i zamieścić np. po wakacjach zdjęcia z miejsc, w którym się było.