Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiara1_2006

niewiem co sie dzieje

Polecane posty

Gość kiara1_2006

OD czerwca zeszłego roku staramy sie z mężem o drugie dziecko teraz mam 35 dc a okresu niema ale mam okropny ból jajników moje cykle zwykle sa 31-34 dniowe zrobiłam wczoraj tes wyszedł negatywny czy mozliwe by na test było za szybko i moze nie wykazac ciąży pomóżcie prosze czy któras tak miala

Gość a fuuuuujjj
mam to samo co ty cykl 30-31 dzis jest 35 dc czuje sie okropnie boli mnie glowa jajniki itp jestem senna a test negatywny ale robiony w ciagu dnia pojutrze zrobie rano. okres nigdy mi sie nie spoznia

Gość a co na to lekarz
ja tak miałam , okropny ból jajnika ( jednego) w 31 dniu cyklu przy cyklach 35 dniowych ( był seks w ten dzień) , 20 dni później zrobiłam test i był bardzo pozytywny :) potem na usg wyszło, że do zapłodnienia doszło ok 31 dnia cyklu

Gość kiara1_2006
a od kiedy sie staracie czy moze nie starcie sie wcale???

Gość kiara1_2006
to mieliscie super mnie wogole jakos strasznie kłuje na zmiane raz w jednym raz w drugim ale z przewaga na lewy jajnik

Gość a fuuuuujjj
czy to mozliwe zeby zajsc w ciaze w 31 dc ja kochalam sie z mezem w 28 dc wiec wychodzi a to ze tez moglabym zajsc to co mialam druga owulacje ?

Gość a fuuuuujjj
my w tym miesiacu przestalismy sie zabezpieczac ale nie bylo specjalnych staran podczas płodnych dni

Gość a fuuuuujjj
a mam coreczke z 2006 roku

Gość kiara1_2006
Ja miłam w zeszłym miesiacu przepisana luteina i milam kontrolowany pecherzyk by zobaczyc czy dochodzi do jajeczkowania i jajeczkowanie było ale okres w zeszłym miesiacu przyszedl po 31 dc i staralismy sie dalej a teraz niewiem czemu test jest negatywny a okresu niema a boli jak by mial zaraz byc

Gość kiara1_2006
dodam tez ze test robilam nie z rannego moczu tylko juz w poludnie

Gość a co na to lekarz
nie staraliśmy się, to była wpadka :), bo gumek nam akurat zabrakło ja też myślałam, że owulacja jest w połowie cyklu ale się cieszę, bo świadomie bym się nie zdecydowała, a latka lecą rodzę już za 2 tygodnie cykle miałam czasem nieregularne 28-35 dni, a czasem przez kilka miesięcy regularne 35 dni gin mowił, że dwukrotna owulacja w cyklu jest możliwa

Gość kiara1_2006
to moje wielkie gratulacje niech sie wam zdrowo dzidzius chowa :-)

Gość a fuuuuujjj
oj ja tez robiłam nie z porannego moczu c

Gość kiara1_2006
Kurcze moze nam sie uda w tym cyklu mój mały juz ma 5 lat i juz najwyzszy czas na rodzenstwo:-)