Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uizkkaa

ja nie zeidę z tego świata śmiercią naturalną

Polecane posty

Gość uizkkaa

Nie potrafie sobie z tym poradzić..Mam straszny język i nie potrafie przemilczeć tego co myśle..PRzez to często pakuje sie w kłopoty Wczoraj wracam zkolężanka z dyskoteki i jakiś pijany chłopak stoi z kolegami i krzyczy "Ej za ile oral???" powinnam odwrócić sie na pięcie i odeiść ale walnełam..odruchowo...."a co taki beznadziejny jesteś że żadna za darmo ci nie chce zrobić"Patrząc na Twój ryj to 1000 tysięcy nie mas ztyle chłopczyku.."Jego koledzy zaczeli się chichotać a on wkurwiony zaczął za mną biec dopadł mnie przy klatce bluznil i gdyby nie sąsiad z góry nie wiem jakby to się skońćzyło... Jestem idiotką....

Gość karoolek.....................
idiotka ? hmmm nie znam wiec nie osadze az tak surowo , ale napeno masz niewyparzaną gębę i lubisz prowokowac , a to sie zle konczy predzej czy pózniej .

przy takim charakterku, jak ty masz, jedyne wyjście, siłownia, i intensywny trening, boksu tajwańskiego

Gość kiedyś oberwiesz
takich palantów się lekceważy

Gość uizkkaa
najlepsze jest to że ja się bardzo boję..niejestem taka odwązna ale jednocześnie nie moge się opanować i zawsze coś powiem... i jeszcze mu dodałam "najpierw to Ty zawiąż bucika chłopczyku"gdyby nie to że był zkolegami i ośmieszyłam go w oczach tych kumpli to by to olał......Gdyby nie ten sąsiad to by mnie już pewnie nie byłokolezanka się do mnie nie odzywa i mówi że więcej ze mną na uclice nie wyidzie...bo sie boi:(

Gość hahahahaaaa
super, ze mu tak dogadalas :D facet pewnie traume bedzie mial do konca zycia i zadnej juz chamskim tekstem nie walnie :D

Gość No jestes głupia
jak taki ladrerek wie że nie ma szans z większym psem wygrać a szczeka

Gość Mertoro
Skopałaś kolesiowi ego to i miał powód do zdenerwowania.

mam małego ratlerka, i muszę ci powiedzieć, że ugryzł cztery razy większego od siebie rotwajlera, i uciekł, a rotwajler, siedział i piszczał, a normalnie to by mu chyba jajka odgryzł w locie.

Gość chwalisz sie czt zalisz