Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilonaaaaaaaaa

Lepsza chuda czy gruba??

Polecane posty

Gość gruba bo wiadomo
ze jest mniejsza szansa na to ze zdradzi :)

Gość karoolek.....................
bez znaczenia - ma byc piekna ! to słowo zawiera wszystko , a grubą (w moim pojeciu ) nigdy piekną nie bedzie , za to taka co ma np. 10 kg nadwagi juz moze byc piekna ...

Gość
Jestem wysoka i szczupła i jak idę z niższymi,grubszymi koleżankami na pizzę, czy imprezę to i tak ja jestem w centrum zainteresowania.

Gość drente
gówno prawda,grube sa zarozumiale,chodza z glowa w chmurach.Wyzej sraja niz dvpe maja.Nie jeden raz na taki przypadek sie nacialem.Sliczne kobiety sa samotne bo duzo facetow sie poprostu ich boi.

Gość Romano Sexmacher
xazui bo chude dupy zawsze są w centrum zainteresowania :P

Gość Romano Sexmacher
Gdybyś chodziła na pizzę z Pudzianowskim, to wszyscy gapiliby się na niego :D

Gość na pewno lepsza ta
ktora ma mózg, a nie móżdżek tak jak np. ty :P

Gość
To jest uciążliwe że np.jestem na imprezie z koleżankami,i nie można się spokojnie pobawić, potańczyć bo zaraz ktoś się znajduje w pobliżu, lub chce się dosiadać do stolika.

Gość ahaaa....
xazui Twoja skromność jest zaskakująca... :D

Gość
Każda ma być skromna i cnotliwa? :o Poza tym odbiegacie od tematu :-D

Gość ahaaaa...
nie no pewnie, że nie... jak widać Twoim zdaniem laska, która odrazu jest łatwa i wulgarna to jest cool :D luzzzzzz

xazui dowartościowujesz sie? I skad wiesz ze chca sie przysiadac do Ciebie a nie Twoich kolezanek.. Musisz byc bardzo pusta ze sie tym zachwycasz...

xazui - mam do Ciebie pytanie odnośnie Twojego cytatu, a w co wierzy kobieta, która jest piękna i inteligentna? Poza tym jakoś nie sądzę, żeby bycie w centrum uwagi mogło być aż tak męczące;)

Gość ahaaaa...
acik brawo :D !!!!!!

Gość
To nie jest topik o pięknych kobietach tylko o szczupłych i grubych, a to jest różnica.Dziwi Was coś? :o

XAZIU: wiec po ciul własciwie opisujesz jakiego Ty powodzenia nie masz.. Myślsz ze Ty jedna? Oj ciezko z Tobą.. Może patrza sie tak na Ciebie bo masz krzywy nos albo zeza. Daj sobie na wstrzymanie dziewczyno.

a kto powiedział, że picasso miał rację? nie wyobrażam sobie pięknej i inteligentnej kobiety żyjącej w przekonaniu o swej wątpliwej atrakcyjności; uwzględniając fakt, że żyjemy w społeczeństwie- podważałoby to inteligencję co do pytania tematycznego, zacytuję [tak mniej więcej] kolegę: Gruba ma większe szansę na bycie jeszcze grubszą niż na schudnięcie, za to jak lubisz szczupłe, to się spiesz, bo z wiekiem to u nich tylko gorzej. Bozia im poskąpił, zamiast zdolności logicznego myślenia dał im tkankę tłuszczową.

Gość
Odpisałam na temat więc co się czepiasz? :o

Gość a ja wam tak powiem
od urodzenia byłam grubaskiem, ważyłam już nawet 90 kilo, zawsze słyszałam iż mimo braku figury jestem bardzo ładną dziewczyną, ale raczej powodzenia u facetów nie miałam. znalazłam męża- mój ideał pod każdym wzgledem, pokochał mnie taką jaka byłam. po ślubie b. dużo schudłam-ponad 30 kilo- i teraz wprost nie mogę się opędzić od facetów- nie mówie tego żeby sie przechwalać bo przecież nikt mnie tu nie zna. i nie przesadzę że kilka-kilknaście razy w miesiącu miewam propozycję spotkań. starzy znajomi patrzą na mnie zazdrosnym okiem- a ja? kocham tylko mojego mężusia :) a do całej reszty tylko się uśmiecham i pokazuję obrączkę!

Gość a ja wam tak powiem
jaki więc z tego morał? może, iż kazda zmora swojego znajdzie amatora ;) no ale fakt jest taki, że mężczyźni kochają piękno , a piekna figura to chyab nieodłączny element całości.