Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba inna od was

Czy wszystkie kobiety są takie i ja jestem inna? Mam nadzieję, że się mylę.....

Polecane posty

Gość chyba inna od was

Razem ze starszym bratem wychowywaliśmy się bez matki. Początkowo mieszkaliśmy na wsi, gdzie dziewczynek praktycznie nie było i bawiłam się z chłopcami. Dlatego też kontaktu z płcią piękną nie miałam za dużo. Teraz mam sporo koleżanek, ale nie znam ich na tyle, żeby wiedzieć jak zachowują się np. w domu itp. Teraz napiszę spostrzeżenia, które zauważyłam u kobiet, z którymi udało mi się mieszkać przez jakiś czas: -potrafią gadać godzinami przez telefon -wszystkim się podniecają i pełno w nich entuzjazmu do byle głupot -są strasznie leniwe i bardzo bałaganią -zanim gdzieś wyjdą to 20 razy przebiegną się po domu bez celu -piszczą i krzyczą bez sensu -robią z siebie idiotki typu "o boshe zobaczyłam mysz, ratunku", "słodziutki piesek, milusi kotek", "przestań, ja jestem taka delikatna" i wiele podobnych -oglądają komedie romantyczne i myślą, że tak wygląda rzeczywistość Już więcej nie chce mi się przypominać, bo te wszystkie zachowania strasznie działały mi na nerwy. Proszę powiedzcie mi, że jestem w błędzie i jedynie to zbieg okoliczności, że trafiałam na takie przypadki...

Gość chyba inna od was
heheh skoro mi było bardzo ciężko to znieść, to co muszą dopiero mówić faceci :D

Gość lamka 2
Ni, faceci lubia takie leniwe idiotki.

Gość sdee
nie jestes sama, tez mnie to denerwuje w dziewczynach, ale jak dobrze poszukasz to znajdziesz jakas "normalna" kolezanke, bo takie tez istnieja.

Gość chyba inna od was
Ja to np współczuję bratu, który ostatnio się wyprowadził i mieszka teraz z dziewczyną :O Byłam u nich przez jakiś tydzień i nie wiem jak on to wytrzymuje. Musi mieć naprawdę silną psychikę :D Najbardziej w niej mnie denerwowało jak zamykała się w łazience i ze 2 godziny gadała w niej przez telefon. Albo piszczała na cały dom "Łukasz przestań..." i chichotała jak opętana :O

Gość nie wiem czy to zbieg
okoliczności ja taka nie jestem :)